Zašto Marko Grujić neće igrati za "Orliće"?!

Čelnici bundesligaša iz Berlina zatražili od selektora da prilikom septembarskih mečeva Marko Grujić ostane u klubu kako bi se što pre aklimatizovao. Srbija prihvatila.

Fudbal 04.09.2018 | 10:15
Zašto Marko Grujić neće igrati za "Orliće"?!
Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije kasnili su danas na početak okupljanja u novosadskom hotelu "Prezident" oko sat vremena, kako je rečeno zbog gužve na autoputu, a među njima nije bilo Marka Grujića.

U prvi mah činilo se da će se Grujić nešto kasnije pridružiti saigračima, ali njega ipak neće biti u sastavu Srbije za septembarske mečeve kvalifikacija.

"FSS je izašao u susret molbi Nemaca, kako bi se Grujić što bolje aklimatizovao na novu sredinu, a umesto Mićina i njega selektor Đorović je na spisak reprezentativaca naknadno uvrstio igrača Vojvodine Alekandra Mesarovića", rekao je tim-menadžer "orlića" Nemanja Smiljanić za novosadski "Dnevnik" na treningu reprezentacije u FC "Vujadin Boškov".

Grujić je Hertu pojačao u poslednjim danima prelaznog roka pošto je Liverpul pristao da ga pozajmi na godinu dana, a srpski fudbaler je već odigrao jedan meč i "skrivio" penal.

Sa spiska je izostao i povređeni Petar Mićin, dok je priključen Aleksandar Mesarović.

Posle šest odigranih kola Srbija je na prvom mestu sa maksimalnim učinkom i nalazi se veoma blizu plasmana na EP. U slučaju trijumfa i u naredne dve utakmice, "orlići" će i definitivno "overiti" kartu za završni turnir.

Srbija u petak (18) igra u Novom Sadu protiv Makedonije, dok u ponedeljak (19) igra sa Rusijom u Nižnjem Novgorodu. Mečevi će biti prenošeni na TV Arena Sport 1.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar