Милетић „виси“ за дерби!

Одлука у четвртак.

Фудбал 05.09.2018 | 08:00
Милетић „виси“ за дерби!
Недоступан је Зоран Тошић до октобра, опоравиће се Марко Јанковић и Александар Шћекић за гостовање Пролетеру, по свему судећи добио је Златан Шеховић само јачи ударац у зглоб, па тренутно највећи проблем Зорану Мирковићу, уочи наставка првенства, предстаља статус Немање Р. Милетића.

Дефанзивац Партизана је у 73. минуту окршаја са ОФК Бачком добио црвени картон и тренутно је на „жеравици“ колико га утакмица паузе чека због тога што је, пошто је најпре на њега брутално стартоваоМилан Макарић (отвореним ђоном) ударио с леђа у лист нападача гостујућег тима. Главни судијаАлександар Живковић из Ниша га је искључио и због тога је некадашњи фудбалер Војводине и Вестерлоа у великој опасности за дуел са Црвеном звездом 22. септембра.

Милетић ће сигурно пропустити гостовање новосаском Пролетеру 15. септембра у осмом суперлигашком колу, седам дана касније у Хумску 1 долази вечити ривал и сад само од одлуке Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије зависи хоће ли стручни штаб Партизана моћи да рачуна на момка из Косовске Митровице у првом дербију ове сезоне. Дисциплински правилник ФСС не предвиђа колико утакмица паузе следује фудбалеру који заради директан црвени картон, већ је одлука остављена на тумачење надлежном органом, који ће се на седници у четвртак (бар је таква досад пракса била) ослонити на извештај званичних лица. У овом случају судије Живковића и делегата Милана Лојанице.

Уколико Немања Р. Милетић буде кажњен једним мечом забране играња пропустиће дуел на „Крађорђу“ и играће вечити дерби. У супротном, следе му два меча паузе, а конкуренти за место крај десне аут линије у одбрани освајача Купа Србије биће Габријел Енаке и Мирослав Вулићевић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар