Бајерн се подсмева Пари Сен Жермену!

Мењајте тог директора, с њим не можете да постанете велики клуб! "Била је то смешна преговарачка тактика", поручио Ули Хенес.

Фудбал 04.09.2018 | 22:00
Бајерн се подсмева Пари Сен Жермену!
Дуго већ тиња рат на релацији Бајерн - Пари Сен Жермен. Челници немачког клуба показали су отворено незадовољство начином на који послује француски клуб и означили их као предводнике "новог таласа" који не доноси ништа добро фудбалу. После таквог иступа свима је било јасно да Свеци неће остати дужни. У недавно завршеном прелазном року покушали су да опустоше Баварце. Хуана Берната су им узели, а покушали су још двојицу. 

Подсетимо, последњег дана прелазног рока ПСЖ је вршио снажан притисак на Џерома Боатенга и Рената Санчеза. Бајерн је победио у тој "утакмици", али колико им је било непријатно и у како тешкој ситуацији су били говоре и данашње изјаве Улија Хенеса који подругљиво говорио о спортском директору Парижана Антеру Енрикеу и самом клубу. Из његових речи јасно се види да је то говор човека коме лакнуло и који је победио мрског непријатеља. А налазио се у врло незаводном положају...

"Била је то смешна преговарачка тактика. Да, тражили смо за Боатенга 50.000.000 јер нисмо желели да га продамо. Сматрали смо да ПСЖ неће платити тај износ и није. Али њихов спортски директор је после прешао границе пристојности, покушао је да дође до играча неким другим каналима. Могао бих да посаветујем челнике тог клуба да смене спортског директора, да га замене. Човек није њихов најбољи репрезент. Ако претендују да постану један од најбољих клубова на свету не могу да имају таквог директора", поручио је Хенес.   

ПСЖ је у смирај прелазног рока наводно покушавао да дође и до Рената Санчеза. Послао је понуду, па је повукао. Све како би "препао" челнике минхенског гиганта. Ако је тако било у ПСЖ-у ће заиста морати да пораде на манирима да би ушли у најелитније европско друштво. Озбиљном клубу такве ствари не приличе... 

"Не желим да вређам било кога, рећи ћу да овакве ствари не можете радити са Бајерном", надовезао сеБрацо Салихамиџић, Антеров колега из Минхена. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар