Bajern se podsmeva Pari Sen Žermenu!

Menjajte tog direktora, s njim ne možete da postanete veliki klub! "Bila je to smešna pregovaračka taktika", poručio Uli Henes.

Fudbal 04.09.2018 | 22:00
Bajern se podsmeva Pari Sen Žermenu!
Dugo već tinja rat na relaciji Bajern - Pari Sen Žermen. Čelnici nemačkog kluba pokazali su otvoreno nezadovoljstvo načinom na koji posluje francuski klub i označili ih kao predvodnike "novog talasa" koji ne donosi ništa dobro fudbalu. Posle takvog istupa svima je bilo jasno da Sveci neće ostati dužni. U nedavno završenom prelaznom roku pokušali su da opustoše Bavarce. Huana Bernata su im uzeli, a pokušali su još dvojicu. 

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka PSŽ je vršio snažan pritisak na Džeroma Boatenga i Renata Sančeza. Bajern je pobedio u toj "utakmici", ali koliko im je bilo neprijatno i u kako teškoj situaciji su bili govore i današnje izjave Ulija Henesa koji podrugljivo govorio o sportskom direktoru Parižana Anteru Enrikeu i samom klubu. Iz njegovih reči jasno se vidi da je to govor čoveka kome laknulo i koji je pobedio mrskog neprijatelja. A nalazio se u vrlo nezavodnom položaju...

"Bila je to smešna pregovaračka taktika. Da, tražili smo za Boatenga 50.000.000 jer nismo želeli da ga prodamo. Smatrali smo da PSŽ neće platiti taj iznos i nije. Ali njihov sportski direktor je posle prešao granice pristojnosti, pokušao je da dođe do igrača nekim drugim kanalima. Mogao bih da posavetujem čelnike tog kluba da smene sportskog direktora, da ga zamene. Čovek nije njihov najbolji reprezent. Ako pretenduju da postanu jedan od najboljih klubova na svetu ne mogu da imaju takvog direktora", poručio je Henes.   

PSŽ je u smiraj prelaznog roka navodno pokušavao da dođe i do Renata Sančeza. Poslao je ponudu, pa je povukao. Sve kako bi "prepao" čelnike minhenskog giganta. Ako je tako bilo u PSŽ-u će zaista morati da porade na manirima da bi ušli u najelitnije evropsko društvo. Ozbiljnom klubu takve stvari ne priliče... 

"Ne želim da vređam bilo koga, reći ću da ovakve stvari ne možete raditi sa Bajernom", nadovezao seBraco Salihamidžić, Anterov kolega iz Minhena. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar