Бен о серији голова: Уживам, а биће их још...!

Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, изјавио је да је уверен да може да пружа још боље партије.

Фудбал 04.09.2018 | 17:00
Бен о серији голова: Уживам, а биће их још...!
Бен игра фантастично ове сезоне, а у најскоријем мечу учествовао је са нова два гола Војводини (4:1) и потврдио сјајну форму.

Само четири од утакмице у Салцбургу, када је са два поготка одвео црвено-беле у Лигу шампиона, нападач са Коморских острва је одлучио и дерби 7. кола Суперлиге у Новом Саду.

"Немам страх када узмем лопту у руке и поставим је на белу тачку. То сам показао и сад. Мислим да је мој други гол био изузетно важан у тренутку када је противник вршио притисак на нас и када су покушавали да се врате. Симић ме је одлично упослио, велике заслуге за гол иду и њему. Његов улазак у игру донео је промену која нам је била потребна на терену", рекао је Бен.

Стрелац девет пута ове сезоне истиче да ужива у голгетерској серији.

"Уживам када постижем голове и желим да их буде што више. Јако ми је битно да наставим у истом ритму и задржим самопоуздање на високом нивоу. Желим да будем све бољи и бољи и верујем да то могу".

Тријумф на "Карађорђу" описује као јако важан после исцпљућег дуела у Салцбургу.

"Морали смо брзо да се пребацимо на другачији тип сусрета. Можда нисмо играли најбоље, али смо зато утакмици приступили изузетно озбиљно и борили се до последњег судијског звиждука како бисмо однели три бода у Београд. Наставићемо да радимо напорно и да се боримо како бисмо и даље побеђивали", закључио је фудбалер који има и француски пасош.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар