Ben o seriji golova: Uživam, a biće ih još...!

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, izjavio je da je uveren da može da pruža još bolje partije.

Fudbal 04.09.2018 | 17:00
Ben o seriji golova: Uživam, a biće ih još...!
Ben igra fantastično ove sezone, a u najskorijem meču učestvovao je sa nova dva gola Vojvodini (4:1) i potvrdio sjajnu formu.

Samo četiri od utakmice u Salcburgu, kada je sa dva pogotka odveo crveno-bele u Ligu šampiona, napadač sa Komorskih ostrva je odlučio i derbi 7. kola Superlige u Novom Sadu.

"Nemam strah kada uzmem loptu u ruke i postavim je na belu tačku. To sam pokazao i sad. Mislim da je moj drugi gol bio izuzetno važan u trenutku kada je protivnik vršio pritisak na nas i kada su pokušavali da se vrate. Simić me je odlično uposlio, velike zasluge za gol idu i njemu. Njegov ulazak u igru doneo je promenu koja nam je bila potrebna na terenu", rekao je Ben.

Strelac devet puta ove sezone ističe da uživa u golgeterskoj seriji.

"Uživam kada postižem golove i želim da ih bude što više. Jako mi je bitno da nastavim u istom ritmu i zadržim samopouzdanje na visokom nivou. Želim da budem sve bolji i bolji i verujem da to mogu".

Trijumf na "Karađorđu" opisuje kao jako važan posle iscpljućeg duela u Salcburgu.

"Morali smo brzo da se prebacimo na drugačiji tip susreta. Možda nismo igrali najbolje, ali smo zato utakmici pristupili izuzetno ozbiljno i borili se do poslednjeg sudijskog zvižduka kako bismo odneli tri boda u Beograd. Nastavićemo da radimo naporno i da se borimo kako bismo i dalje pobeđivali", zaključio je fudbaler koji ima i francuski pasoš.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar