Ожеговић се опростио: Хвала навијачима!

Звиждуцима ме учинили јаким, аплаузима поносним! Нападач Партизана Огњен Оźеговић наставиће своју каријеру у Русији у Арсеналу из Туле.

Фудбал 04.09.2018 | 15:00
Ожеговић се опростио: Хвала навијачима!
Ожеговић: Одлазим, хвала ти црно-бела љубави! Огњен Ожеговић, досадашњи нападач Партизана, каријеру ће наставити у руском клубу Арсенал из Туле. Емотивна порука на опроштају.

Ожеговић је оишао на једногодиśњу позајмицу са правом откупа већ у јануару.

Пре одласка за Русију, Ожеговић се опростио од саиграча и навијача.

"Хвала саиграчима који су ме од првог дана примили као члана породице и учинили ме бољим човеком! Хвала навијачима који су ме звиждуцима учинили јаким и показали колико је тежак Партизанов дрес, а аплаузима и песмом учинили најпоноснојим човеком! Хвала управи која ми је омогућила да остварим свој сан и заиграм у Храму фудбала. Свима заједно желим успеśну сезону, освајање дупле круне и много успеха на сваком пољу. Није увек лако, али је увек лепо! Хвала ти, црно-бела љубави!"

Ожеговић је у Партизан дошао последњег дана августа прошле године, на 42 утакмице постигао је 15 голова.

Од "Ја гарантујем за овог момка" до емотивног опроштаја Огњена Ожеговића од Партизана и навијача.

Из Партизана је данас потврђена информација да ће Ожеговић наставити каријеру у Арсеналу из Туле где је отишао на једногодишњу позајмицу са правом откупа на зиму.

Пре одласка за Русију Ожеговић је оставио поруку за саиграче, запослене у клубу и навијаче:

"Хвала мојим саиграчима који су ме од првог дана примили као члана породице и учинили ме бољим човеком! Хвала навијачима који су ме звиждуцима учинили јаким и показали колико је тежак Партизанов дрес, а аплаузима и песмом учинили најпоноснојим човеком! Хвала управи која ми је омогућила да остварим свој сан и заиграм у Храму фудбала. Свима заједно желим успешну сезону, освајање дупле круне и много успеха на сваком пољу! Није увек лако, али је увек лепо! Хвала ти, црно-бела љубави!".

Ожеговић је трећи нападач који је овог лета напустио Партизан, после Леандре Тавамбе и Ђорђа Јовановића. Уједно је и укупно седми играч који је раздужио црно-бели дрес у овом прелазном року.

Његов долазак у Партизан изазвао је много коментара, што навијача Партизана, што навијача Црвене звезде, јер је био "обележен" као бивши играч Звезде, али и њен велики навијач.

На сада већ чувеној конференцији за новинаре, када је долазио у Партизан пре годину дана, спортски директор Ивица Илиев је побеснео на питање како ће Ожеговић бити прихваћен међу симпатизерима црно-белих, с обзиром на његову биографију.

"Ја сам спортски директор и ја правим тим!!! И тачка. Нећу полемику ни са ким више. Ово питање се више неће постављати! Јуче, кад је чуо да га Партизан хоће, он је одбио дупло бољи уговор. Ја знам да ће он да изгине за овај свети дрес. Он је знао шта га чека, али је ризиковао! Ја стојим иза њега, ја!", одговорио је тада Илиев.

- ПРЕЛАЗНИ РОК -

ДОШЛИ: Немања Николић, Рикардо Гомеш (нападачи), Марк Валијенте (штопер), Габријел Енаке (бек), Милан Смиљанић, Горан Закарић (везни фудбалери). Са позајмице се вратио голман Филип Кљајић, а Данило Пантић је продужио позајмицу из Челсија. Саша Здјелар - његов уговор је откупљен од Олимпијакоса. 

ОТИШЛИ: штопер Милан Митровић, везни фудбалер Марко Јевтовић, нападачи Леандре Тавамба,Ђорђе Јовановић и Огњен Ожеговић (позајмица у Арсенал из Туле са правом откупа),Немања Антонов (завршена позајмица из Грасхоперса), голман Немања Стевановић (на позајмици у Чукаричком).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар