Ožegović se oprostio: Hvala navijačima!

Zvižducima me učinili jakim, aplauzima ponosnim! Napadač Partizana Ognjen Oźegović nastaviće svoju karijeru u Rusiji u Arsenalu iz Tule.

Fudbal 04.09.2018 | 15:00
Ožegović se oprostio: Hvala navijačima!
Ožegović: Odlazim, hvala ti crno-bela ljubavi! Ognjen Ožegović, dosadašnji napadač Partizana, karijeru će nastaviti u ruskom klubu Arsenal iz Tule. Emotivna poruka na oproštaju.

Ožegović je oišao na jednogodiśnju pozajmicu sa pravom otkupa već u januaru.

Pre odlaska za Rusiju, Ožegović se oprostio od saigrača i navijača.

"Hvala saigračima koji su me od prvog dana primili kao člana porodice i učinili me boljim čovekom! Hvala navijačima koji su me zvižducima učinili jakim i pokazali koliko je težak Partizanov dres, a aplauzima i pesmom učinili najponosnojim čovekom! Hvala upravi koja mi je omogućila da ostvarim svoj san i zaigram u Hramu fudbala. Svima zajedno želim uspeśnu sezonu, osvajanje duple krune i mnogo uspeha na svakom polju. Nije uvek lako, ali je uvek lepo! Hvala ti, crno-bela ljubavi!"

Ožegović je u Partizan došao poslednjeg dana avgusta prošle godine, na 42 utakmice postigao je 15 golova.

Od "Ja garantujem za ovog momka" do emotivnog oproštaja Ognjena Ožegovića od Partizana i navijača.

Iz Partizana je danas potvrđena informacija da će Ožegović nastaviti karijeru u Arsenalu iz Tule gde je otišao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na zimu.

Pre odlaska za Rusiju Ožegović je ostavio poruku za saigrače, zaposlene u klubu i navijače:

"Hvala mojim saigračima koji su me od prvog dana primili kao člana porodice i učinili me boljim čovekom! Hvala navijačima koji su me zvižducima učinili jakim i pokazali koliko je težak Partizanov dres, a aplauzima i pesmom učinili najponosnojim čovekom! Hvala upravi koja mi je omogućila da ostvarim svoj san i zaigram u Hramu fudbala. Svima zajedno želim uspešnu sezonu, osvajanje duple krune i mnogo uspeha na svakom polju! Nije uvek lako, ali je uvek lepo! Hvala ti, crno-bela ljubavi!".

Ožegović je treći napadač koji je ovog leta napustio Partizan, posle Leandre Tavambe i Đorđa Jovanovića. Ujedno je i ukupno sedmi igrač koji je razdužio crno-beli dres u ovom prelaznom roku.

Njegov dolazak u Partizan izazvao je mnogo komentara, što navijača Partizana, što navijača Crvene zvezde, jer je bio "obeležen" kao bivši igrač Zvezde, ali i njen veliki navijač.

Na sada već čuvenoj konferenciji za novinare, kada je dolazio u Partizan pre godinu dana, sportski direktor Ivica Iliev je pobesneo na pitanje kako će Ožegović biti prihvaćen među simpatizerima crno-belih, s obzirom na njegovu biografiju.

"Ja sam sportski direktor i ja pravim tim!!! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja!", odgovorio je tada Iliev.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš (napadači), Mark Valijente (štoper), Gabrijel Enake (bek), Milan Smiljanić, Goran Zakarić (vezni fudbaleri). Sa pozajmice se vratio golman Filip Kljajić, a Danilo Pantić je produžio pozajmicu iz Čelsija. Saša Zdjelar - njegov ugovor je otkupljen od Olimpijakosa. 

OTIŠLI: štoper Milan Mitrović, vezni fudbaler Marko Jevtović, napadači Leandre Tavamba,Đorđe Jovanović i Ognjen Ožegović (pozajmica u Arsenal iz Tule sa pravom otkupa),Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golman Nemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom).

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar