"Заје*и то, хајде да изађемо, играмо и...''!

. . . победимо без тај-брејкова"! Амерички тенисер Џон Изнер рекао је после победе над Милошем Раонићем из Канаде да су сви очекивали да ће тај меч потрајати дуго уз неколико тај-брејкова.

Тенис 03.09.2018 | 15:15
"Заје*и то, хајде да изађемо, играмо и...''!
Двојица момака су одиграла пет сетова, али тај-брејкова није било уопште, а Изнер је победио са 3-2 (3:6, 6:3, 6:4, 3:6, 6:2) за три сата и десет минута на терену.

И Изнер и Раонић су познати као јаки сервери јер су корпулентни играчи, а Американац каже да је његов тим променио план пре меча и тако изненадио љубитеље тениса.

"Знао сам кад сам улазио у овај меч, да ће сви причати како ће бити пет тај-брејкова, или пет сетова... тренери су ми рекли 'заје*и то, хајде да изађемо, играмо и победимо га без тај-брејкова'. Меч је био чудан. Кад је почео, освојио је први сет за око 25 минута и све је кренуло мало другачијим курсем. Добро је што сам сачувао смиреност и победио у пет сетова", изјавио је после меча Изнер.

Изнер каже да му је самопоуздање битно током поена и да попут свих других играча не ради само на свом сервису.

"Када имате самопоуздања и измахујете слободно, онда ствари некако иду вама у прилог. Када то није случај, ја отежавам себи мечеве, али ове године сам до сада успевао да играм опуштено", каже Изнер.

Американац ће у борби за полуфинале играти против Хуан Мартина Дел Потра или Борне Ћорића.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар