Гробари упозорили Управу, хоће промјене!

Навијачи Партизана окупљени на јужној трибини послали поруку управи клуба.  "Хоћемо промене, а не бомбе лажне, наставите ли овако. . . " Навијачи Партизана окупљени на јужној трибини током утакмице са Бачком, критиковали су рад управе клуба и тражили промене.

Фудбал 03.09.2018 | 13:45
Гробари упозорили Управу, хоће промјене!
Од првог минута утакмице у Хумској између Партизана и Бачке, навијачи домаћег тима су почели скандирањем против управе клуба.

"Како послујеш, тако ти се враћа. Не можеш у 'Европу' без крштеног играча! Хоћемо промене, а не бомбе лажне. Наставите ли овако, све трибине биће празне", порука је коју су навијачи са јужне трибине упутили ка свечаној ложи стадиона у Хумској.

Присталице Партизана су током првог полувремена углавном биле концентрисане на подршку играчима, али се у неколико наврата помињала и управа. 

Дуел седмог кола Суперлиге Србије, који је игран на стадиону Партизана, пратило је тек негде око 2.000 навијача.

Партизан је на свом стадиону победио Бачку са 1:0 голом Марковића у 49. минуту, али већ неко време не игра добар фудбал.

Као последица таквог стања су дошли титула Црвене звезде, чињеница да се у Љутице Богдана игра бољи фудбал и испадање црно-белих у плеј-офу квалификација за Лигу Европе од Бешикташа (1:1 и 3:0 за Турке).

На меч са Бачком је дошло око 2.100 људи, а део окупљених је истакао транспарент. 

"Како послујеш тако ти се враћа, не можеш у 'Европу' без крштеног играча. Хоћемо промене, а не бомбе лажне, наставите ли овако све трибине биће празне", писало је у поруци навијача са јужне трибине. 

Партизан је прошлу сезону започео са Мирославом Ђукићем на клупи, дошао је до нокаут фазе Лиге Европе где је испао од Викторије Плзењ, а онда је ову сезону почео лошим играма у првенству. 

То је резултирало одласком Ђукића и постављањем Зорана Мирковића на место тренера, али би присталице тима из Хумске хтеле да виде и промене у квалитету играчког кадра Партизана.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гробар

03.09.2018 12:50

Не разумијем зашто мора порука кроз стихове,ко дјеца нека.одма директно у лице и нема даље.

ОДГОВОРИТЕ