Grobari upozorili Upravu, hoće promjene!

Navijači Partizana okupljeni na južnoj tribini poslali poruku upravi kluba.  "Hoćemo promene, a ne bombe lažne, nastavite li ovako. . . " Navijači Partizana okupljeni na južnoj tribini tokom utakmice sa Bačkom, kritikovali su rad uprave kluba i tražili promene.

Fudbal 03.09.2018 | 13:45
Grobari upozorili Upravu, hoće promjene!
Od prvog minuta utakmice u Humskoj između Partizana i Bačke, navijači domaćeg tima su počeli skandiranjem protiv uprave kluba.

"Kako posluješ, tako ti se vraća. Ne možeš u 'Evropu' bez krštenog igrača! Hoćemo promene, a ne bombe lažne. Nastavite li ovako, sve tribine biće prazne", poruka je koju su navijači sa južne tribine uputili ka svečanoj loži stadiona u Humskoj.

Pristalice Partizana su tokom prvog poluvremena uglavnom bile koncentrisane na podršku igračima, ali se u nekoliko navrata pominjala i uprava. 

Duel sedmog kola Superlige Srbije, koji je igran na stadionu Partizana, pratilo je tek negde oko 2.000 navijača.

Partizan je na svom stadionu pobedio Bačku sa 1:0 golom Markovića u 49. minutu, ali već neko vreme ne igra dobar fudbal.

Kao posledica takvog stanja su došli titula Crvene zvezde, činjenica da se u Ljutice Bogdana igra bolji fudbal i ispadanje crno-belih u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope od Bešiktaša (1:1 i 3:0 za Turke).

Na meč sa Bačkom je došlo oko 2.100 ljudi, a deo okupljenih je istakao transparent. 

"Kako posluješ tako ti se vraća, ne možeš u 'Evropu' bez krštenog igrača. Hoćemo promene, a ne bombe lažne, nastavite li ovako sve tribine biće prazne", pisalo je u poruci navijača sa južne tribine. 

Partizan je prošlu sezonu započeo sa Miroslavom Đukićem na klupi, došao je do nokaut faze Lige Evrope gde je ispao od Viktorije Plzenj, a onda je ovu sezonu počeo lošim igrama u prvenstvu. 

To je rezultiralo odlaskom Đukića i postavljanjem Zorana Mirkovića na mesto trenera, ali bi pristalice tima iz Humske htele da vide i promene u kvalitetu igračkog kadra Partizana.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

grobar

03.09.2018 12:50

Ne razumijem zašto mora poruka kroz stihove,ko djeca neka.odma direktno u lice i nema dalje.

ODGOVORITE