Клинтон мјеркао Аријану Гранде

Певачица Аријана Гранде наступила је на сахрани Арете Френклин у Детроиту. Испред ње је седео бивши амерички председник Бил Клинтон који је током церемоније углавном дремао и изгледао као да се јако досађује, али када је Аријана почела да пева, настале су чудне фотографије.

Свијет 02.09.2018 | 20:32
Клинтон мјеркао Аријану Гранде
Док је Аријана певала "Yоу Маке Ме Феел Лике А Натурал Wоман" камере су снимиле Клинтона како с великом пажњом посматра сваки њен покрет, а онда је почео и да је одмерава од главе до пете.



"Одвратно... Погледајте како Бил Клинтон одмерава Аријану Гранде док пева на сахрани Арете Френклин и покушајте да не повратите", "Бил би опет све ризиковао због Аријане", "Неке ствари се никад не мењају", били су само неки од коментара на друштвеним мрежама.



Наравно, како то увек буде, међу коментарима о Биловом меркању одмах су се појавили и коментари како је "Аријанина хаљина била превише кратка за сахрану". И на крају је тешко остати равнодушан на фотку на којој се Хилари Клинтон поздравља с певачицом.

Арета Френклин сахрањена је у петак у свом родном граду Детроиту, а сахрана је трајала пет сати.

Погребну поворку, у којој су биле бројне познате личности, пратило је 140 ружичастих "кадилака" у знак сећања на њен хит "Фрееwаy оф Лове".

 Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ре

02.09.2018 18:46

Па кад човјек још може сто да не ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ддхји

05.09.2018 12:41

Xа је то једини његов гријех, лако би за то. Искрено речено, добар стоф.

Name

Гоци

02.09.2018 20:51

Жалосно је што је још медју нама.. Зна се где је оваквим место.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

03.09.2018 09:12

Манијак је навикао да буде МАНИЈАК.Ниста висе.