Klinton mjerkao Arijanu Grande

Pevačica Arijana Grande nastupila je na sahrani Arete Frenklin u Detroitu. Ispred nje je sedeo bivši američki predsednik Bil Klinton koji je tokom ceremonije uglavnom dremao i izgledao kao da se jako dosađuje, ali kada je Arijana počela da peva, nastale su čudne fotografije.

Svijet 02.09.2018 | 20:32
Klinton mjerkao Arijanu Grande
Dok je Arijana pevala "You Make Me Feel Like A Natural Woman" kamere su snimile Klintona kako s velikom pažnjom posmatra svaki njen pokret, a onda je počeo i da je odmerava od glave do pete.



"Odvratno... Pogledajte kako Bil Klinton odmerava Arijanu Grande dok peva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte da ne povratite", "Bil bi opet sve rizikovao zbog Arijane", "Neke stvari se nikad ne menjaju", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.



Naravno, kako to uvek bude, među komentarima o Bilovom merkanju odmah su se pojavili i komentari kako je "Arijanina haljina bila previše kratka za sahranu". I na kraju je teško ostati ravnodušan na fotku na kojoj se Hilari Klinton pozdravlja s pevačicom.

Areta Frenklin sahranjena je u petak u svom rodnom gradu Detroitu, a sahrana je trajala pet sati.

Pogrebnu povorku, u kojoj su bile brojne poznate ličnosti, pratilo je 140 ružičastih "kadilaka" u znak sećanja na njen hit "Freeway of Love".

 Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Re

02.09.2018 18:46

Pa kad čovjek još može sto da ne ?

ODGOVORITE
Name

ddhji

05.09.2018 12:41

Xa je to jedini njegov grijeh, lako bi za to. Iskreno rečeno, dobar stof.

Name

Goci

02.09.2018 20:51

Žalosno je što je još medju nama.. Zna se gde je ovakvim mesto.

ODGOVORITE
Name

Cica

03.09.2018 09:12

Manijak je navikao da bude MANIJAK.Nista vise.