Кад Мбапе "полуди": Биће црвених сваки викенд...!

"Тужан сам, али нисам љут на њега", поручује Тухел.

Фудбал 03.09.2018 | 17:00
Кад Мбапе "полуди": Биће црвених сваки викенд...!
Други пут у каријери тинејџерска сензација Килијан Мбапе добио је црвени картон.

Фантастични фудбалер Пари сен Жермена претрпео је много удараца против Нима, у победи свог тима 4:2, а фаул који је Тежи Саваније направио на половини терена када је "Донатело" кренуо у контру била је кап која је прелила чашу...

Мбапе се преврнуо неколико пута, а потом насрнуо на играча Нима!

Арбитар није имао куд него да покаже други жути картон брзоногом Мбапеу, кога је након утакмице бранио његов тренер Томас Тухел.

"Тужан сам, али нисам љут на њега", рекао је Немац и додао:

"То је био ужасан фаул, имао је емотивну реакцију након тога... Права је срећа да није озбиљније повређен. Желим да остане смирен у оваквим мечевима и при таквој атмосфери, али знам да то није лако. Није на крају никога ударио, само је гурнуо ривала".

А да ли се млади фудбалер каје због овог потеза? Крај утакмице је ускоро уследио, па тако није било довољно времена за Ним да направи преокрет, али...

"Све ми се скупило. Ово је фудбал и морам да научим да будем изнад ових ствари. Ако ме ови фаулови буду нервирали сваки викенд - добијаћу много црвених картона, морам да се издигнем изнад тога. Ипак, опет бих то урадио...", рекао је Француз и додао:

"Извињавам се навијачима и саиграчима, али не могу да допустим такве стартове...".

Утакмицу је обележио и Нејмар који је приликом прославе гола, можда и детињасто, "одговорио" на транспарент који су навијачи Нима посветили њему.

Ипак, после меча, показао је да је ипак велики "спортсмен" пошто је загрлио малог навијача који је с усхићењем дошао да испрати утакмицу. Нејмар му је поклонио и дрес док је дете остало у чуду што је успело да упозна свог идола.

Дивно!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар