Kad Mbape "poludi": Biće crvenih svaki vikend...!

"Tužan sam, ali nisam ljut na njega", poručuje Tuhel.

Fudbal 03.09.2018 | 17:00
Kad Mbape "poludi": Biće crvenih svaki vikend...!
Drugi put u karijeri tinejdžerska senzacija Kilijan Mbape dobio je crveni karton.

Fantastični fudbaler Pari sen Žermena pretrpeo je mnogo udaraca protiv Nima, u pobedi svog tima 4:2, a faul koji je Teži Savanije napravio na polovini terena kada je "Donatelo" krenuo u kontru bila je kap koja je prelila čašu...

Mbape se prevrnuo nekoliko puta, a potom nasrnuo na igrača Nima!

Arbitar nije imao kud nego da pokaže drugi žuti karton brzonogom Mbapeu, koga je nakon utakmice branio njegov trener Tomas Tuhel.

"Tužan sam, ali nisam ljut na njega", rekao je Nemac i dodao:

"To je bio užasan faul, imao je emotivnu reakciju nakon toga... Prava je sreća da nije ozbiljnije povređen. Želim da ostane smiren u ovakvim mečevima i pri takvoj atmosferi, ali znam da to nije lako. Nije na kraju nikoga udario, samo je gurnuo rivala".

A da li se mladi fudbaler kaje zbog ovog poteza? Kraj utakmice je uskoro usledio, pa tako nije bilo dovoljno vremena za Nim da napravi preokret, ali...

"Sve mi se skupilo. Ovo je fudbal i moram da naučim da budem iznad ovih stvari. Ako me ovi faulovi budu nervirali svaki vikend - dobijaću mnogo crvenih kartona, moram da se izdignem iznad toga. Ipak, opet bih to uradio...", rekao je Francuz i dodao:

"Izvinjavam se navijačima i saigračima, ali ne mogu da dopustim takve startove...".

Utakmicu je obeležio i Nejmar koji je prilikom proslave gola, možda i detinjasto, "odgovorio" na transparent koji su navijači Nima posvetili njemu.

Ipak, posle meča, pokazao je da je ipak veliki "sportsmen" pošto je zagrlio malog navijača koji je s ushićenjem došao da isprati utakmicu. Nejmar mu je poklonio i dres dok je dete ostalo u čudu što je uspelo da upozna svog idola.

Divno!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar