Хоће ли Радоњић дебитовати против Монака?!

Немања Радоњић, бивши фудбалер Црвене звезде, могао би већ да дебитује за Марсеј у мечу Лиге 1 против Монака.

Фудбал 02.09.2018 | 18:15
Хоће ли Радоњић дебитовати против Монака?!
Радоњић је у петак, само два дана након пласмана у Лигу шампиона са Звездом, представљен у Марсеју, а већ је ушао у тренажни процес.

Велико питање се поставља око минутаже коју ће српски крилни нападач имати у Олимпику из Марсеја и, вероватно, неће почињати у првој постави, али улазак са клупе ће се кад-тад десити.

Прву шансу за минуте у новој екипи имаће на гостовању у Монаку од 21.00 када ће Марсеј покушати да забележи своју другу победу у четвртој утакмици Лиге 1. 

Како пишу Французи, од Радоњића се очекује да дебитује после репрезентативне паузе, која почиње одмах после овог кола, али није немогуће да га на терену видим већ вечерас. 

Тренер екипе Руди Гарсија је, поред Немање, довео и искусног везисту Роме Кевина Стротмана, али и младог Хрвата Ћалету Цара, тако да ће бити на "слатким мукама" кога од новајлија када да уведе на терен. 

Марсеј има неке проблеме са повредама, али мање на Радоњићевој позицији. Србин ће се ове сезоне углавном за место борити са Аргентинцем Лукасом Окампосом, а да ли је реално да већ сада добије неке минуте остаје нам да видимо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар