Hoće li Radonjić debitovati protiv Monaka?!

Nemanja Radonjić, bivši fudbaler Crvene zvezde, mogao bi već da debituje za Marsej u meču Lige 1 protiv Monaka.

Fudbal 02.09.2018 | 18:15
Hoće li Radonjić debitovati protiv Monaka?!
Radonjić je u petak, samo dva dana nakon plasmana u Ligu šampiona sa Zvezdom, predstavljen u Marseju, a već je ušao u trenažni proces.

Veliko pitanje se postavlja oko minutaže koju će srpski krilni napadač imati u Olimpiku iz Marseja i, verovatno, neće počinjati u prvoj postavi, ali ulazak sa klupe će se kad-tad desiti.

Prvu šansu za minute u novoj ekipi imaće na gostovanju u Monaku od 21.00 kada će Marsej pokušati da zabeleži svoju drugu pobedu u četvrtoj utakmici Lige 1. 

Kako pišu Francuzi, od Radonjića se očekuje da debituje posle reprezentativne pauze, koja počinje odmah posle ovog kola, ali nije nemoguće da ga na terenu vidim već večeras. 

Trener ekipe Rudi Garsija je, pored Nemanje, doveo i iskusnog vezistu Rome Kevina Strotmana, ali i mladog Hrvata Ćaletu Cara, tako da će biti na "slatkim mukama" koga od novajlija kada da uvede na teren. 

Marsej ima neke probleme sa povredama, ali manje na Radonjićevoj poziciji. Srbin će se ove sezone uglavnom za mesto boriti sa Argentincem Lukasom Okamposom, a da li je realno da već sada dobije neke minute ostaje nam da vidimo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar