Селектор Хрватске "оцрнио" Роналда!

Златко Далић огорчен је на Португалца због бојкота церемоније УЕФА у Монаку.

Фудбал 03.09.2018 | 16:00
Селектор Хрватске "оцрнио" Роналда!
Кристијано Роналдо изабран је за најбољег нападача Лиге шампиона 2017/18, али је најбољим играчем прошле сезоне у анкети УЕФА проглашен његов доскорашњи саиграч из Реал Мадрида, Лука Модрић.

За разлику од трећег играча из најужег круга кандидата, Мохамеда Салаха, Роналдо се није појавио на додели награда у Монаку, иако је и за њега био спреман хеликоптер, који би га из Торина пребацио на одредиште за само 40 минута.

Према незваничним информацијама, званичници Јувентуса и најближи пријатељи покушали су да га убеде да ипак оде у Монако, али разочарани "ЦР7" није хтео ни да чује.

Такав његов поступак критиковао је селектор Хрватске Златко Далић, бесан због непоштовања према првој звезди његове селекције.

"Роналдо је себичан и никада не бих желео да га имам у тиму. Он је од оних који мисле 'није страшно и ако изгубимо утакмицу, само да ја дам ефектан гол'".

Што се тиче Модрића, за "Спортске новости" је прокоментарисао:

"Лука је са Реалом освојио четири Лиге шампиона, од тога три у низу, а врхунац је било друго место са репрезентацијом на Светском првенству. Надам се да ово није последња Лукина награда ове године. Још постоји награда за најбољег фудбалера света у 2018. и мислим да је Лука то заслужио. Награда ФИФА била би круна његове каријере".

Некадашњу "ФИФА Златну лопту", сада титулу најбољег играча света, у последњих 10 година су освајали само Лионел Меси и Кристијано Роналдо - по пет пута.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар