Selektor Hrvatske "ocrnio" Ronalda!

Zlatko Dalić ogorčen je na Portugalca zbog bojkota ceremonije UEFA u Monaku.

Fudbal 03.09.2018 | 16:00
Selektor Hrvatske "ocrnio" Ronalda!
Kristijano Ronaldo izabran je za najboljeg napadača Lige šampiona 2017/18, ali je najboljim igračem prošle sezone u anketi UEFA proglašen njegov doskorašnji saigrač iz Real Madrida, Luka Modrić.

Za razliku od trećeg igrača iz najužeg kruga kandidata, Mohameda Salaha, Ronaldo se nije pojavio na dodeli nagrada u Monaku, iako je i za njega bio spreman helikopter, koji bi ga iz Torina prebacio na odredište za samo 40 minuta.

Prema nezvaničnim informacijama, zvaničnici Juventusa i najbliži prijatelji pokušali su da ga ubede da ipak ode u Monako, ali razočarani "CR7" nije hteo ni da čuje.

Takav njegov postupak kritikovao je selektor Hrvatske Zlatko Dalić, besan zbog nepoštovanja prema prvoj zvezdi njegove selekcije.

"Ronaldo je sebičan i nikada ne bih želeo da ga imam u timu. On je od onih koji misle 'nije strašno i ako izgubimo utakmicu, samo da ja dam efektan gol'".

Što se tiče Modrića, za "Sportske novosti" je prokomentarisao:

"Luka je sa Realom osvojio četiri Lige šampiona, od toga tri u nizu, a vrhunac je bilo drugo mesto sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu. Nadam se da ovo nije poslednja Lukina nagrada ove godine. Još postoji nagrada za najboljeg fudbalera sveta u 2018. i mislim da je Luka to zaslužio. Nagrada FIFA bila bi kruna njegove karijere".

Nekadašnju "FIFA Zlatnu loptu", sada titulu najboljeg igrača sveta, u poslednjih 10 godina su osvajali samo Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo - po pet puta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar