Манчинијев списак за Лигу нација...

Како ће да уклопи 31 играча? Петорица дебитаната за септембарске мечеве Азура. . .

Фудбал 02.09.2018 | 22:00
Манчинијев списак за Лигу нација...
Или хоће да прошири базу или га новоформирано такмичење не интересује. Тек, Роберто Манчини је одлучио да позове чак 31 играча за септембарски циклус утакмица Италије у оквиру Лиге нација, што је свакако огроман број, па је питање да ли ће већина њих уопште добити шансу да игра против Пољске у Болоњи (7. септембар) и Португалије у Лисабону (10. септембар).

Како било, Манчини је на списак вратио Ђорђа Кјелинија, одусутног из рептрезентације од елиминације од Шведске у баражу за пласман на Мундијал, а на исти ставио петорицу дебиатаната.

У питању су Каљаријев голман Алесио Крањо, одбрамбени фудбалери СПАЛ-а и Фјорентине, Мануел Лацари и Кристијано Бирањи, 19-годишњи везиста Роме Николо Заниоло (са омладинском селекцијом Азура играо финале ЕП у јулу), из младе репрезенатације прекомандова је Николо Барела (21), а позив је добио и момак из „класе 2001“, Пјетро Пелегри, који је овог лета из Ђенове прешао у Монако.

СПИСАК ИТАЛИЈАНА

Голмани: Алесио Крањо (Каљари), Ђанлуиђи Донарума (Милан), Матија Перин (Јувентус), Салваторе Сиригу (Торино);

Дефанзивци: Кристијано Бирањи (Фјорентина), Леонардо Бонучи (Јувентус), Матија Калдара (Милан), Ђорђо Кјелини (Јувентус), Доменико Кришито (Ђенова), Емерсон Палмиери (Челси), Мануел Лацари (СПАЛ), Алесио Ромањоли (Милан ), Данијеле Ругани (Јувентус), Давиде Запакоста (Челси);

Везисти: Николо Барела (Каљари), Марко Бенаси (Фјорентина), Брајан Кристанте (Рома), Роберто Гаљардини (Интер), Жоржињо (Челси), Лоренцо Пелегрини (Рома), Ницоло Заниоло (Рома), Федерико Бернардески (Јувентус), Ђакомо Бонавентура (Милан);

Нападачи: Марио Балотели (Ница), Андреа Белоти (Торино), Доменико Берарди (Сасуоло), Федерико Кјеза (Фјорентина), Ћиро Имобиле (Лацио), Лоренцо Инсиње (Наполи), Пјетро Пелегри (Монако) и Симоне Заза (Торино).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар