Mančinijev spisak za Ligu nacija...

Kako će da uklopi 31 igrača? Petorica debitanata za septembarske mečeve Azura. . .

Fudbal 02.09.2018 | 22:00
Mančinijev spisak za Ligu nacija...
Ili hoće da proširi bazu ili ga novoformirano takmičenje ne interesuje. Tek, Roberto Mančini je odlučio da pozove čak 31 igrača za septembarski ciklus utakmica Italije u okviru Lige nacija, što je svakako ogroman broj, pa je pitanje da li će većina njih uopšte dobiti šansu da igra protiv Poljske u Bolonji (7. septembar) i Portugalije u Lisabonu (10. septembar).

Kako bilo, Mančini je na spisak vratio Đorđa Kjelinija, odusutnog iz reptrezentacije od eliminacije od Švedske u baražu za plasman na Mundijal, a na isti stavio petoricu debiatanata.

U pitanju su Kaljarijev golman Alesio Kranjo, odbrambeni fudbaleri SPAL-a i Fjorentine, Manuel Lacari i Kristijano Biranji, 19-godišnji vezista Rome Nikolo Zaniolo (sa omladinskom selekcijom Azura igrao finale EP u julu), iz mlade reprezenatacije prekomandova je Nikolo Barela (21), a poziv je dobio i momak iz „klase 2001“, Pjetro Pelegri, koji je ovog leta iz Đenove prešao u Monako.

SPISAK ITALIJANA

Golmani: Alesio Kranjo (Kaljari), Đanluiđi Donaruma (Milan), Matija Perin (Juventus), Salvatore Sirigu (Torino);

Defanzivci: Kristijano Biranji (Fjorentina), Leonardo Bonuči (Juventus), Matija Kaldara (Milan), Đorđo Kjelini (Juventus), Domeniko Krišito (Đenova), Emerson Palmieri (Čelsi), Manuel Lacari (SPAL), Alesio Romanjoli (Milan ), Danijele Rugani (Juventus), Davide Zapakosta (Čelsi);

Vezisti: Nikolo Barela (Kaljari), Marko Benasi (Fjorentina), Brajan Kristante (Roma), Roberto Galjardini (Inter), Žoržinjo (Čelsi), Lorenco Pelegrini (Roma), Nicolo Zaniolo (Roma), Federiko Bernardeski (Juventus), Đakomo Bonaventura (Milan);

Napadači: Mario Baloteli (Nica), Andrea Beloti (Torino), Domeniko Berardi (Sasuolo), Federiko Kjeza (Fjorentina), Ćiro Imobile (Lacio), Lorenco Insinje (Napoli), Pjetro Pelegri (Monako) i Simone Zaza (Torino).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar