Звездин нови пројекат: Крстичић 2022.

Управа црвено-белих искусном везисти нуди нови уговор по повољнијим финансијским условима, одлука следеће недеље.

Фудбал 02.09.2018 | 19:00
Звездин нови пројекат: Крстичић 2022.
Еуфорично су навијачи Црвене звезде пропратили финиш летњег прелазног рока и долазак у ситне сате Ричмонда Боаћија, Марка Марина и Горана Чаушића. Има и оних који ће рећи да је у питању пренатрпавање кадра, али око новог пројекта црвено-белих мишљења не би била подељена. Сви би констатовали да је то врхунски потез.

Челници српског првака, после уласка у Лигу шампиона, намеравају да продуже сарадњу са једним од лидера екипе Владана Милојевића - Ненадом Крстичићем. Уговор до 2022.г одине је на столу, потенцијални репрезентативац Србије добио би и озбиљну повишицу плате, лоптица је у дворишту некадашњег члана Сампдорије и Алавеса који не мора да жури, а епилог ће бити познат наредне седмице.

Искусни везиста стигао је на Маракану прошлог лета и потписао уговор са Звездом до 2019. То значи да би Љутице Богдана за десет месеци могао да напусти као слободан играч. Звезда жели да се осигура новим уговором, али није у питању само потенцијлна финансијска зарада. Током целе прошле сезоне, а и током квалификација за Лигу шампиона, Ненад Крстичић се наметнуо као један од лидера екипе. Дао је огроман допринос у европском узлету, а његов физички конфикт у Салцбургу са Погранчићем променио је ток утакмице. На Маракани сматрају да Ненаду Крстичићу припада улога лидера и појединца око ког би требало да се гради Звездина игра.

„Њему то припада. И по људским и по играчким квалитетима. Крстичић је пројектован да буде лидер и кичма овог тима“, предочио је у изјави МОЗЗАРТ Спорту Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде.

Преговори неће бити лаки. Свестан је и Крстичић да је играма у Црвеној звезди подигао тржишну вредност и да би лако могао да се врати у неку од „лига петице“…

Поред Крстичића, црвено-белима предстоје и разговори са Савићем и Стојковићем око нових уговора. У тој групи је и Милан Борјан. Такав редослед потеза најавио је и Митар Мркела у тренуцима славља у Салцбургу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар