Zvezdin novi projekat: Krstičić 2022.

Uprava crveno-belih iskusnom vezisti nudi novi ugovor po povoljnijim finansijskim uslovima, odluka sledeće nedelje.

Fudbal 02.09.2018 | 19:00
Zvezdin novi projekat: Krstičić 2022.
Euforično su navijači Crvene zvezde propratili finiš letnjeg prelaznog roka i dolazak u sitne sate Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Gorana Čaušića. Ima i onih koji će reći da je u pitanju prenatrpavanje kadra, ali oko novog projekta crveno-belih mišljenja ne bi bila podeljena. Svi bi konstatovali da je to vrhunski potez.

Čelnici srpskog prvaka, posle ulaska u Ligu šampiona, nameravaju da produže saradnju sa jednim od lidera ekipe Vladana Milojevića - Nenadom Krstičićem. Ugovor do 2022.g odine je na stolu, potencijalni reprezentativac Srbije dobio bi i ozbiljnu povišicu plate, loptica je u dvorištu nekadašnjeg člana Sampdorije i Alavesa koji ne mora da žuri, a epilog će biti poznat naredne sedmice.

Iskusni vezista stigao je na Marakanu prošlog leta i potpisao ugovor sa Zvezdom do 2019. To znači da bi Ljutice Bogdana za deset meseci mogao da napusti kao slobodan igrač. Zvezda želi da se osigura novim ugovorom, ali nije u pitanju samo potencijlna finansijska zarada. Tokom cele prošle sezone, a i tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, Nenad Krstičić se nametnuo kao jedan od lidera ekipe. Dao je ogroman doprinos u evropskom uzletu, a njegov fizički konfikt u Salcburgu sa Pogrančićem promenio je tok utakmice. Na Marakani smatraju da Nenadu Krstičiću pripada uloga lidera i pojedinca oko kog bi trebalo da se gradi Zvezdina igra.

„Njemu to pripada. I po ljudskim i po igračkim kvalitetima. Krstičić je projektovan da bude lider i kičma ovog tima“, predočio je u izjavi MOZZART Sportu Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

Pregovori neće biti laki. Svestan je i Krstičić da je igrama u Crvenoj zvezdi podigao tržišnu vrednost i da bi lako mogao da se vrati u neku od „liga petice“…

Pored Krstičića, crveno-belima predstoje i razgovori sa Savićem i Stojkovićem oko novih ugovora. U toj grupi je i Milan Borjan. Takav redosled poteza najavio je i Mitar Mrkela u trenucima slavlja u Salcburgu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar