ПЛ БиХ: У Зеници бакље, топовски удари, "бонус" патика..!

. . . . гађање играча кикирикијем, којег је фудбалер појео, као и једна патика која је гледаоцу спала док је испуцавао назад лопту која је отишла на трибину.

Фудбал 02.09.2018 | 09:30
ПЛ БиХ: У Зеници бакље, топовски удари, "бонус" патика..!
У Премијер лиги БиХ је све могуће, па и ово горе наведено!

Мечеви између Челика и Сарајева се увијек играју у ватреној атмосфери, али су навијачи обје екипе вечерас мало претјерали.

Наиме, судија Зоран Грбић из Приједора је већ у 3. минуту био приморан да прекине сусрет пошто су гостујући навијачи бацали топовске ударе, док су домаћи протествовали код делегата, а да не остану "дужни" бакљом гађали голмана Сарајева.

Голман домаћих Бранислав Ружић је напустио свој гол, арбитар је прекинуо меч али веома брзо су се стекли услови да се "игра" настави.

Ипак, само десетак минута касније гостујући навијачи, па затим и домаћи, су поново искористили свој "арсенал", па је судија у 17. минуту одлучио да повуче играче у свлачионице након чега је одржана сједница кризног штаба који је одлучио да се меч настави уз посљедње упозорење гостујућим навијачима прије пражњења трибине.

То није све када је ријеч о првом полувремену.

У наставку меча неко од домаћих навијача је кесицом кикирикија гађао фудбалера Сарајева Анела Хебибовића, али је играч Бордо тима кесицу кикирија покупио и затим "шмекерски" појео неколико комада, пишу федерални медији.

Има још...

Наиме, лопта која је отишла на трибине, враћена је од стране једног гледаоца који је као "бонус" додао и своју патику која му је спала приликом испуцавања лопте назад на терен што је донекле вратило "ведрину" на стадион.


Када је ријеч о фудбалу, виђено је пар прлика на обје стране али погодака није било и за то не треба кривити играче које су прекиди избацили из ритма..

На крају, Челик - Сарајево 0:0.

Сарајлије се са овим бодом враћају на лидерску позицију с тим да имају бод и утакмицу више од вјечитог ривала Жељезничара који свој меч игра сутра на "Пецари" против Широког Бријега у 20 часова.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 8. КОЛО:

Тузла сити - Звијезда 09 3:1 (2:0)
/Зиљкић 17, 50, Нукић 25 - Хусеинбашић 85/

Крупа - Зрињски 1:2 (1:0)
/Николић 23 - Баришић 38, Тодоровић 74/

Радник - ГОШК 1:0 (0:0)
/Глишић 74 пен./

Младост - Слобода 1:0 (1:0)
/Мујагић 30/

Челик - Сарајево 0:0

Недјеља:

Широки Бријег - Жељезничар (20.00)

ТАБЕЛА: Сарајево 15, Зрињски 15, Жељезничар 14 (-1), Широки Бријег 13 (-1), Радник 13, Челик 12, Слобода 11, Крупа 10, ГОШК 6, Тузла сити 7, Младост 6, Звијезда 09 3.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар