"Фурија" поново са Алонсом и Моратом!

Нема Кокеа и Албе! Фудбалери Челсија Маркос Алонсо и Алваро Мората враћени су у фудбалску репрезентацију Шпаније, након што су пропустили Мундијал у Русији.

Фудбал 02.09.2018 | 18:45
"Фурија" поново са Алонсом и Моратом!
Нови селектор "црвене фурије" Луис Енерике одлучио је да их позове на премијерни списак пред дуеле са Енглеском и Хрватском у Лиги нација, за разлику од Ђулена Лопетегија који их није повео на Светско првенство, пре него што је добио отказ уочи турнира.

Шпанци су остали без Ђерара Пикеа и Андреса Инијесте јер су одлучили да заврше репрезентативну каријеру, а Луис Енерике за предстојећу акцију не рачуна на везисту Атлетико Мадрида Кокеа и левог бека Барселоне Ђордија Албу. 

Изненађења су голман Бетиса Пау Лопес, дефанзивац Сосиједада Дијего Љоренте и "заборављени" Дани Себаљос из Реала. 

Голмани: Давид Де Хеа (Манчестер Јунајтед), Кепа Арисабалага (Челси), Паул Лопес(Бетис). 

Одбрана: Дани Карвахал (Реал), Сесар Аспиликуета (Челси), Раул Албиол (Наполи), Наћо Фернандез (Реал), Дијего Љоренте (Сосиједад), Ињиго Мартинез (Билбао), Маркос Алонсо (Челси), Хосе Гаја (Валенсија). 

Везисти: Серхио Бускетс (Барселона), Серђи Роберто (Барселона), Родри (Атлетико Мадрид), Саул (Атлетико Мадрид), Тијаго Алкантара (Бајерн), Дани Себаљос (Реал), Иско (Реал). 

Нападачи: Марко Асенсио (Реал), Алваро Мората (Челси), Дијего Коста (Атлетико Мадрид), Сусо (Милан) и Родриго (Валенсија). 

Шпански фудбалери 8. септембра гостују Енглеској на чувеном Вемблију, а три дана касније играју против Хрватске у Елчеу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар