"Furija" ponovo sa Alonsom i Moratom!

Nema Kokea i Albe! Fudbaleri Čelsija Markos Alonso i Alvaro Morata vraćeni su u fudbalsku reprezentaciju Španije, nakon što su propustili Mundijal u Rusiji.

Fudbal 02.09.2018 | 18:45
"Furija" ponovo sa Alonsom i Moratom!
Novi selektor "crvene furije" Luis Enerike odlučio je da ih pozove na premijerni spisak pred duele sa Engleskom i Hrvatskom u Ligi nacija, za razliku od Đulena Lopetegija koji ih nije poveo na Svetsko prvenstvo, pre nego što je dobio otkaz uoči turnira.

Španci su ostali bez Đerara Pikea i Andresa Inijeste jer su odlučili da završe reprezentativnu karijeru, a Luis Enerike za predstojeću akciju ne računa na vezistu Atletiko Madrida Kokea i levog beka Barselone Đordija Albu. 

Iznenađenja su golman Betisa Pau Lopes, defanzivac Sosijedada Dijego Ljorente i "zaboravljeni" Dani Sebaljos iz Reala. 

Golmani: David De Hea (Mančester Junajted), Kepa Arisabalaga (Čelsi), Paul Lopes(Betis). 

Odbrana: Dani Karvahal (Real), Sesar Aspilikueta (Čelsi), Raul Albiol (Napoli), Naćo Fernandez (Real), Dijego Ljorente (Sosijedad), Injigo Martinez (Bilbao), Markos Alonso (Čelsi), Hose Gaja (Valensija). 

Vezisti: Serhio Buskets (Barselona), Serđi Roberto (Barselona), Rodri (Atletiko Madrid), Saul (Atletiko Madrid), Tijago Alkantara (Bajern), Dani Sebaljos (Real), Isko (Real). 

Napadači: Marko Asensio (Real), Alvaro Morata (Čelsi), Dijego Kosta (Atletiko Madrid), Suso (Milan) i Rodrigo (Valensija). 

Španski fudbaleri 8. septembra gostuju Engleskoj na čuvenom Vembliju, a tri dana kasnije igraju protiv Hrvatske u Elčeu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar