Договорио трансфер у Бурсу, плату, завршио прегледе, а онда...

Отишао да „обави позив“ и побегао главом без обзира! Камил Гросицки је обележио последњи дан прелазног рока. . .

Фудбал 01.09.2018 | 16:45
Договорио трансфер у Бурсу, плату, завршио прегледе, а онда...
Када смо приводили крају последњи дан летњег прелазног рока, чинило се да би случај Брагиног плејмејкера Бруна Шадаша и његов пропали трансфер од 25.000.000 евра у Монако најлуђа прича која ће обележити завршне сате... Брзо смо схватили да смо се грдно преварили.

Оно што је Камил Гросицки урадио у смирај трансфер пијаце тема је о којој ће се сигурно причати данима. Пољски репрезентативац је у једном тренутку био на само „аутограм“ од уговора и дреса Бурсе, а већ у следећем људи запослени у клубу видели су ново појачање које бежи главом без обзира. 

Шта се, заправо, десило? Гросицки је током јучерашњег дана прошао медицинске прегледе у Бурси, договорио уговор на две године, средио све детаље око плате и осталих ситница у уговору. А онда је Гросицки поручио људима из клуба да ће изаћи испред како би обавио телефонски позив. Сведоци целог догађаја тврде да је Гросицки по изласку из зграде ужурбано отишао до кола, а онда се одвезао у непознатом смеру. Ускоро је откривено да је фудбалер Хала напустио град... У међувремену се појавила информација да је Гросицки добио боље услове од Трабзона. Међутим, ни тај посао није прошао, јер је било сувише касно да папирологија прође. 

У Бурси су после немилог догађаја рекли само да је Гросицки напустио клуб без икаквог ваљаног објашњења, док локални британски сајт Хулл Даилy Маил тврди да је у целом послу било, цитирамо - нечег чудно. И да се зато Гросицки одлучио да на крају не заврши трансфер у Бурсу, где је требало да буде велико појачање уз Дијафру Сакоа. 

Засад није познато каква судбина чека Пољака, али чини се да ће каријеру ипак наставити међу Тигровима из Чемпионшипа...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар