Dogovorio transfer u Bursu, platu, završio preglede, a onda...

Otišao da „obavi poziv“ i pobegao glavom bez obzira! Kamil Grosicki je obeležio poslednji dan prelaznog roka. . .

Fudbal 01.09.2018 | 16:45
Dogovorio transfer u Bursu, platu, završio preglede, a onda...
Kada smo privodili kraju poslednji dan letnjeg prelaznog roka, činilo se da bi slučaj Braginog plejmejkera Bruna Šadaša i njegov propali transfer od 25.000.000 evra u Monako najluđa priča koja će obeležiti završne sate... Brzo smo shvatili da smo se grdno prevarili.

Ono što je Kamil Grosicki uradio u smiraj transfer pijace tema je o kojoj će se sigurno pričati danima. Poljski reprezentativac je u jednom trenutku bio na samo „autogram“ od ugovora i dresa Burse, a već u sledećem ljudi zaposleni u klubu videli su novo pojačanje koje beži glavom bez obzira. 

Šta se, zapravo, desilo? Grosicki je tokom jučerašnjeg dana prošao medicinske preglede u Bursi, dogovorio ugovor na dve godine, sredio sve detalje oko plate i ostalih sitnica u ugovoru. A onda je Grosicki poručio ljudima iz kluba da će izaći ispred kako bi obavio telefonski poziv. Svedoci celog događaja tvrde da je Grosicki po izlasku iz zgrade užurbano otišao do kola, a onda se odvezao u nepoznatom smeru. Uskoro je otkriveno da je fudbaler Hala napustio grad... U međuvremenu se pojavila informacija da je Grosicki dobio bolje uslove od Trabzona. Međutim, ni taj posao nije prošao, jer je bilo suviše kasno da papirologija prođe. 

U Bursi su posle nemilog događaja rekli samo da je Grosicki napustio klub bez ikakvog valjanog objašnjenja, dok lokalni britanski sajt Hull Daily Mail tvrdi da je u celom poslu bilo, citiramo - nečeg čudno. I da se zato Grosicki odlučio da na kraju ne završi transfer u Bursu, gde je trebalo da bude veliko pojačanje uz Dijafru Sakoa. 

Zasad nije poznato kakva sudbina čeka Poljaka, ali čini se da će karijeru ipak nastaviti među Tigrovima iz Čempionšipa...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar