Експлозија аута: Мета био момак

Џип који је јутрос експлодирао недалеко од стадиона Црвене звезде у власништву је Београђанина Драгана Милића, а током посљедњих мјесеци возили су га водитељка ТВ Пинк Душица Јаковљевић и њен момак Јовица Алексић, пишу београдски медији, наводећи да се вјерује да је мета био Алексић.

Србија 01.09.2018 | 12:21
Експлозија аута: Мета био момак
Алексић се доводи у везу са криминалним пословима, пише "Блиц", додајући да се он на неко вријеме због нерашчишћених рачуна склонио из земље и због тога се сумња да му је ово било упозорење.

Како пише лист, Алексић је од раније познат полицији и својевремено је био и на списку безбједносно интересантних особа којима је био забрањен улазак у Србију.

И "Курир" пише да је, према незваничним сазнањима, Алексић био мета напада и да је он кум Драгана Тришића Трише, који је убијен у марту ове године, у Жаркову.

Водитељка је послије експлозије изјавила да јој је тешко и да не зна шта се дешава.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мрзим ПИНК

01.09.2018 11:13

Ова ткз. ,,водитељка" незна сигурно ништа, није је попустило још је држи. Само се чудим шта на пинку још чекају Рада Р. и Радуловићка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш наивна

01.09.2018 13:36

А зна трошити лову само јадна наивна нема појма чим јој се момак бави, а зна у задрузи ко је коме шта рекао, ко је кога преварио прије 5 година, ко је кога је..о итд итд. само јој није познато стање у властитој кући. Фуууј.

Name

НО БОСАНАЦ

02.09.2018 04:18

КАКО БИО НА СПИСКУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗ У СРБИЈУ.ОНДА ЈЕ ОН БОСАНАЦ СА НАРКОМАФИЈОМ ПОЛИЦИЈЕ РЕПУБ.СРПСКЕ И ДОДИКА.ТО ЈЕ ПОРОДИЦА КОМ-ДАНТА АЛЕКСИЦА ИТ БИХ,РАТНОГ ЗЛОЦИНЦА.БОЉЕ БИ БИЛО ДА НИЈЕ ПО ВОДИТЕЉИЦУ.ДА СЕ ТО ДЕСИЛО У БИХ- РС ТО ЛУКАЦ И МУП РИЈЕСИЛИ ОДМАХ,Е САД ВИДИТЕ....