Eksplozija auta: Meta bio momak

Džip koji je jutros eksplodirao nedaleko od stadiona Crvene zvezde u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom posljednjih mjeseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen momak Jovica Aleksić, pišu beogradski mediji, navodeći da se vjeruje da je meta bio Aleksić.

Srbija 01.09.2018 | 12:21
Eksplozija auta: Meta bio momak
Aleksić se dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, piše "Blic", dodajući da se on na neko vrijeme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Kako piše list, Aleksić je od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbjednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

I "Kurir" piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, Aleksić bio meta napada i da je on kum Dragana Trišića Triše, koji je ubijen u martu ove godine, u Žarkovu.

Voditeljka je poslije eksplozije izjavila da joj je teško i da ne zna šta se dešava.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mrzim PINK

01.09.2018 11:13

Ova tkz. ,,voditeljka" nezna sigurno ništa, nije je popustilo još je drži. Samo se čudim šta na pinku još čekaju Rada R. i Radulovićka?

ODGOVORITE
Name

Baš naivna

01.09.2018 13:36

A zna trošiti lovu samo jadna naivna nema pojma čim joj se momak bavi, a zna u zadruzi ko je kome šta rekao, ko je koga prevario prije 5 godina, ko je koga je..o itd itd. samo joj nije poznato stanje u vlastitoj kući. Fuuuj.

Name

NO BOSANAC

02.09.2018 04:18

KAKO BIO NA SPISKU ZABRANJEN ULAZ U SRBIJU.ONDA JE ON BOSANAC SA NARKOMAFIJOM POLICIJE REPUB.SRPSKE I DODIKA.TO JE PORODICA KOM-DANTA ALEKSICA IT BIH,RATNOG ZLOCINCA.BOLJE BI BILO DA NIJE PO VODITELJICU.DA SE TO DESILO U BIH- RS TO LUKAC I MUP RIJESILI ODMAH,E SAD VIDITE....