Добро дошао у Париз, Хуане!

ПСЖ решио питање левог бека последњег дана прелазног рока.

Фудбал 01.09.2018 | 09:45
Добро дошао у Париз, Хуане!
Хуан Бернат је и званично нови фудбалер Пари Сен Жермена. Бајерн је од његове продаје инкасирао обештећење од 14.000.000 евра.

Бернат је од почетка био опција за Парижане, којима је приоритет било довођење Фелипеа Луиса из Атлетико Мадрида, али ће Бразилац ипак остати до краја уговора у дресу Јорганџија и покушати да са овим тимомДијега Симеонеа испуни велике циљеве постављене пред крај сезоне.

Са друге стране, ПСЖ је и са Бернатом успео да реши питање левог бека.

"Хуан Бернат је од нас затражио да прихватимо из Париза. Испунили смо тај захтев и постигли споразум са Пари Сен Жерменом. Хуан је увек био изузетан професионалац. Одиграо је велику улогу у освајању осам трофеја. Желимо све најбоље њему и његовој породици", рекао је спортски директор великана из МинхенаХасан Салихамиџић.

Бернат је у Бајерн стигао 2014. године из Валенсије, а у претходне четири године одиграо је 113 такмичарских мечева за минхенски клуб и постигао пет голова.

"Веома сам поносан што сам се придружио Пари Сен Жермену. Након мог боравка у Шпанији и искуства у Немачкој, открићу нову земљу, а пре свега нови клуб, који последњих година има спектакуларан раст. ПСЖ је познат широм Европе, поседује играче светске класе и величанствени Парк Принчева, а ту су и велике амбиције. Такође, радујем се раду са Томасом Тухелом, чији је посао у Немачкој био изузетан. Заиста сам убуђен што правим нови порак у каријери", рекао је Бернат.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар