Dobro došao u Pariz, Huane!

PSŽ rešio pitanje levog beka poslednjeg dana prelaznog roka.

Fudbal 01.09.2018 | 09:45
Dobro došao u Pariz, Huane!
Huan Bernat je i zvanično novi fudbaler Pari Sen Žermena. Bajern je od njegove prodaje inkasirao obeštećenje od 14.000.000 evra.

Bernat je od početka bio opcija za Parižane, kojima je prioritet bilo dovođenje Felipea Luisa iz Atletiko Madrida, ali će Brazilac ipak ostati do kraja ugovora u dresu Jorgandžija i pokušati da sa ovim timomDijega Simeonea ispuni velike ciljeve postavljene pred kraj sezone.

Sa druge strane, PSŽ je i sa Bernatom uspeo da reši pitanje levog beka.

"Huan Bernat je od nas zatražio da prihvatimo iz Pariza. Ispunili smo taj zahtev i postigli sporazum sa Pari Sen Žermenom. Huan je uvek bio izuzetan profesionalac. Odigrao je veliku ulogu u osvajanju osam trofeja. Želimo sve najbolje njemu i njegovoj porodici", rekao je sportski direktor velikana iz MinhenaHasan Salihamidžić.

Bernat je u Bajern stigao 2014. godine iz Valensije, a u prethodne četiri godine odigrao je 113 takmičarskih mečeva za minhenski klub i postigao pet golova.

"Veoma sam ponosan što sam se pridružio Pari Sen Žermenu. Nakon mog boravka u Španiji i iskustva u Nemačkoj, otkriću novu zemlju, a pre svega novi klub, koji poslednjih godina ima spektakularan rast. PSŽ je poznat širom Evrope, poseduje igrače svetske klase i veličanstveni Park Prinčeva, a tu su i velike ambicije. Takođe, radujem se radu sa Tomasom Tuhelom, čiji je posao u Nemačkoj bio izuzetan. Zaista sam ubuđen što pravim novi porak u karijeri", rekao je Bernat.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar