Новинар Скаја: Црвена звезда је непредвидљива!

Ливерпул није у групи смрти! Бивши фудбалер Арсенала Чарли Николас коментарисао жреб Лиге шампиона.

Фудбал 01.09.2018 | 22:30
Новинар Скаја: Црвена звезда је непредвидљива!
Куглице су рекле своје, Црвена звезда је запала у веома, веома јаку групу Ц Лиге шампиона у којој ће играти још и Пари Сен Жермен, Наполи и Ливерпул.

Наравно, многима ова група привлачи поглед, али новинар Скај Спорта и бивши фудбалер Арсенала Чарли Николас има став да ово није "група смрти".

Али додаје да ће Ливерпулу бити јако тешко. Подразумева се због Наполија и ПСЖ-а, али и због непредвидљиве Звезде.

"Веома тешка група. Чудан жреб за Ливерпул, три тешка противника. Биће јако тешко Редсима, али ово није група смрти. Моја процена је да је Ливерпул други фаворит у групи иза Пари Сен Жермена који је далеко најбољи тим, сличне јачине Редсима. Наравно, сви у Европи знају за Наполи и његову снагу, поготово код куће су опасни. Мало вам је ту потребно да се оклизнете. На крају ту је и Црвена звезда, непредвидив тим", рекао је Николас.

Процена овог фудбалског аналитичара је да ће Ливерпул ићи даље.

"Играчи које води Јирген Клоп у оваквог конкуренцији морају да буду на нивоу. И даље мислим да ће проћи даље, али биће му јако тешко", рекао је Николас који је у каријери играо за Арсенал, Селтик и Абердин.

Ако причамо о Ливерпулу, Звезда ће први меч са Редсима играти на Енфилду 24. октобра, а код куће већ у наредном колу, 6. новембра.

Први меч Звезда игра против Наполија 18. септембра.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар