Не Кркић, али можда Марин у Звезди!

Бивши репрезентативац Немачке поново актуелан на "Маракани".

Фудбал 31.08.2018 | 21:00
Не Кркић, али можда Марин у Звезди!
Фудбалер Олимпијакоса, Марко Марин, поново је актуелна тема међу члановима руководства и стручног штаба Црвене звезде.

Бивши репрезентативац Немачке био је велика жеља црвено-белих почетком лета, али до трансфера није дошло јер српски шампион није могао да испрати високе финансијске захтеве 29-годишњег крилног нападача. Уласком у Лигу шампиона, ситуација се променила...

Последњег дана прелазног рока на "Маракану" би требало да се врати Ричмонд Боаћи, а врло је могуће да дође и Марин. Постојао је и контакт са менаџеримаБојана Кркића, али испоставило се - ништа више од тога...

Марин је тренутно везан за Олимпијакос јаким уговором, међутим, нема га у плановима тренера Педра Мартинса. Црвено-бели из Пиреја би га се радо одрекли, али је питање по којим условима. Незванично, може се чути да за "чисте папире" траже опрост дугова који износе око 1.500.000 евра.

До затварања "трансфер пијаце" није остало много, па ћемо ускоро сазнати расплет ове приче.

Марин је пре доласка у Олимпијакос, пре две године, био члан Челсија, Вердера и Борусије из Менхенгладбаха, с тим да су га "плавци" слали на позајмице у Севиљу, Фиорентину, Андерлехт и Трабзон.

Са репрезентацијом Немачке је био трећи на Светском првенству у Јужној Африци 2010. године, а са Челсијем и Севиљом је освајао Лигу Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар