Ne Krkić, ali možda Marin u Zvezdi!

Bivši reprezentativac Nemačke ponovo aktuelan na "Marakani".

Fudbal 31.08.2018 | 21:00
Ne Krkić, ali možda Marin u Zvezdi!
Fudbaler Olimpijakosa, Marko Marin, ponovo je aktuelna tema među članovima rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde.

Bivši reprezentativac Nemačke bio je velika želja crveno-belih početkom leta, ali do transfera nije došlo jer srpski šampion nije mogao da isprati visoke finansijske zahteve 29-godišnjeg krilnog napadača. Ulaskom u Ligu šampiona, situacija se promenila...

Poslednjeg dana prelaznog roka na "Marakanu" bi trebalo da se vrati Ričmond Boaći, a vrlo je moguće da dođe i Marin. Postojao je i kontakt sa menadžerimaBojana Krkića, ali ispostavilo se - ništa više od toga...

Marin je trenutno vezan za Olimpijakos jakim ugovorom, međutim, nema ga u planovima trenera Pedra Martinsa. Crveno-beli iz Pireja bi ga se rado odrekli, ali je pitanje po kojim uslovima. Nezvanično, može se čuti da za "čiste papire" traže oprost dugova koji iznose oko 1.500.000 evra.

Do zatvaranja "transfer pijace" nije ostalo mnogo, pa ćemo uskoro saznati rasplet ove priče.

Marin je pre dolaska u Olimpijakos, pre dve godine, bio član Čelsija, Verdera i Borusije iz Menhengladbaha, s tim da su ga "plavci" slali na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon.

Sa reprezentacijom Nemačke je bio treći na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, a sa Čelsijem i Seviljom je osvajao Ligu Evrope.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar