Мареј: Ноле игра одлично, али Рафа је први фаворит!

Британац признаје да Србин опет делује сјајно на терену, али га не види као освајача пехара у Њујорку ове године.

Тенис 01.09.2018 | 23:15
Мареј: Ноле игра одлично, али Рафа је први фаворит!
Енди Мареј успео је да савлада прву препреку на овогодишњем УС Опену, победивши Аустралијанца Џејмса Дакворта, али је већ у другом колу претрпео елиминацију од Фернанда Вердаска.

Британац, који покушава да се врати након дуге паузе, зна да је пред њим још дуг и тежак пут који мора да савлада, уколико жели да се врати у сам врх.

У међувремену на челу су Рафаел Надал, Роџер Федерер и Новак Ђоковић, који је као и Мареј због повреде морао на дужу паузу, али се успешно вратио.

Мареј, некада први рекет света, а тренутно 382. играч на АТП листи, признаје да је Ђоковић направио велики "камбек", пошто је успео не само да освоји Вимблдон, већ и да дође до своје препознатљиве "убитачне" игре, за коју ривали немају решење.

Ипак, Британац не види Србина као првог фаворита за тријумф у Њујорку.

"Мислим да Новак опет игра сјајан тенис, али такође мислим да има тежи жреб у Њујорку, што може да буде проблем", навео је Мареј.

"Ако бих морао да бирам, први фаворит за освајање пехара је Рафа. Мислим да је његова половина жреба лакша него Новакова, али да ће њих двојица играти у финалу", рекао је Мареј.

Ђоковић би већ у четвртфиналу могао да одмери снаге са Роџером Федерером, док Надала чекају Кевин Андерсон или Доминик Тим.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар