Звезда преговара са Бојаном Кркићем?!

Црвена звезде преговара са бившим репрезентативцем Шпаније српског порекла Бојаном Кркићем.  Бојан Кркић стиже у Црвену звезду? Бивши фудбалер Барселоне, Роме, Милана, Ајакса. . . наводно преговара са црвено-белима.

Фудбал 31.08.2018 | 17:30
Звезда преговара са Бојаном Кркићем?!
Како преноси шпански "Спорт", иако играч има још две године уговора, енглески Стоук не рачун на њега у текућој сезони.

То наводно последњег дана прелазног рока покушава да искористи Звезда која би тако довела више него квалитетно појачање за дебитантски наступ у Лиги шампиона.

Кркић има и двојно држављанство па би у Србији играо као домаћи играч, што је додатни разлог интересовања црвено-белих.

Једини, али не и најмањи проблем је наравно Кркићеве висока плата, али би новац од пласмана у ЛШ могао у томе да помогне црвено-белима.

Током каријере је за све клубове у којима је играо постигао је 83 гола на 372 утакмице, а има и један наступ за Шпанију.

Прошлог лета га је желео Партизан, али је он каријеру ипак наставио у Шпанији.

Каталонски лист "Спорт", врло упућен у дешавања у Барселони, преноси да бивши фудбалер тог клуба - 28-годишњи Бојан Кркић - жели у Црвену звезду, клуб за који је у прошлости играо његов отац.

Полазник чувене "Ла Масије" није у првом плану тренера Стоука, Герија Ровета, али је проблем што има уговор са енглеским клубом на још две године. Наводно су његови агенти и руководство црвено-белих већ успоставили контакт и покушавају да пронађу решење како да нападач раније прекине сарадњу са друголигашем у чије редове је стигао 2014, а у међувремену ишао на позајмице у Мајнц и Алавес.

Кркић је и раније довођен у везу са Црвеном звездом, али тада није било реално да играч његове биографије и година дође у Љутице Богдана.

Уласком у Лигу шампиона, ситуација се променила, па остаје да сачекамо и видимо колико има истине у овој информацији "Спорта". Из Звезде смо већ добили незванични деманти...

Кркић има 28 година, рођен је у Шпанији, а изданак је Барселонине школе "Ла Масије". Дуго је сматран великом надом каталонског гиганта, али није оправдао очекивања. После четири године у првом тиму 2011. је прешао у Рому, а потом је играо за Милан, па се вратио у Барсу 2013. Након позајмице у Ајакс те сезоне, 2014. је прешао у Стоук који га је такође слао на позајмице, у Мајнц и Алавес. Прошле сезоне није успео да постигне гол за баскијски тим у ЛаЛиги.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар