Zvezda pregovara sa Bojanom Krkićem?!

Crvena zvezde pregovara sa bivšim reprezentativcem Španije srpskog porekla Bojanom Krkićem.  Bojan Krkić stiže u Crvenu zvezdu? Bivši fudbaler Barselone, Rome, Milana, Ajaksa. . . navodno pregovara sa crveno-belima.

Fudbal 31.08.2018 | 17:30
Zvezda pregovara sa Bojanom Krkićem?!
Kako prenosi španski "Sport", iako igrač ima još dve godine ugovora, engleski Stouk ne račun na njega u tekućoj sezoni.

To navodno poslednjeg dana prelaznog roka pokušava da iskoristi Zvezda koja bi tako dovela više nego kvalitetno pojačanje za debitantski nastup u Ligi šampiona.

Krkić ima i dvojno državljanstvo pa bi u Srbiji igrao kao domaći igrač, što je dodatni razlog interesovanja crveno-belih.

Jedini, ali ne i najmanji problem je naravno Krkićeve visoka plata, ali bi novac od plasmana u LŠ mogao u tome da pomogne crveno-belima.

Tokom karijere je za sve klubove u kojima je igrao postigao je 83 gola na 372 utakmice, a ima i jedan nastup za Španiju.

Prošlog leta ga je želeo Partizan, ali je on karijeru ipak nastavio u Španiji.

Katalonski list "Sport", vrlo upućen u dešavanja u Barseloni, prenosi da bivši fudbaler tog kluba - 28-godišnji Bojan Krkić - želi u Crvenu zvezdu, klub za koji je u prošlosti igrao njegov otac.

Polaznik čuvene "La Masije" nije u prvom planu trenera Stouka, Gerija Roveta, ali je problem što ima ugovor sa engleskim klubom na još dve godine. Navodno su njegovi agenti i rukovodstvo crveno-belih već uspostavili kontakt i pokušavaju da pronađu rešenje kako da napadač ranije prekine saradnju sa drugoligašem u čije redove je stigao 2014, a u međuvremenu išao na pozajmice u Majnc i Alaves.

Krkić je i ranije dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali tada nije bilo realno da igrač njegove biografije i godina dođe u Ljutice Bogdana.

Ulaskom u Ligu šampiona, situacija se promenila, pa ostaje da sačekamo i vidimo koliko ima istine u ovoj informaciji "Sporta". Iz Zvezde smo već dobili nezvanični demanti...

Krkić ima 28 godina, rođen je u Španiji, a izdanak je Barselonine škole "La Masije". Dugo je smatran velikom nadom katalonskog giganta, ali nije opravdao očekivanja. Posle četiri godine u prvom timu 2011. je prešao u Romu, a potom je igrao za Milan, pa se vratio u Barsu 2013. Nakon pozajmice u Ajaks te sezone, 2014. je prešao u Stouk koji ga je takođe slao na pozajmice, u Majnc i Alaves. Prošle sezone nije uspeo da postigne gol za baskijski tim u LaLigi.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar