Тухел: Сјећам се Звезде из ’91!

То је и даље велики клуб. . .  Срећан сам што ћемо играти против црвено-белих, поручио немачки стручњак.

Фудбал 31.08.2018 | 12:45
Тухел: Сјећам се Звезде из ’91!
Може се рећи да су у Паризу најмирније примили сазнање да ће играти у групи смрти. Први се огласио први човек тог клуба Насер Ал Келаифи, а после њега и нови тренер Тухел, који се похвално изразио о Црвеној звезди...

"Биће ово веома узбудљив изазов за играче, особље и клуб у целини, да не помињемо наше верне присталице, јер суочићемо се са великанима европског фудбала и сјајним атмосферама у свим тим градовима. Али свима њима треба да буде јасно да ће врело бити и када они дођу у Париз. Овакав жреб нуди нам фантастичан изазов, спремни смо за нову кампању у Лиги шампиона. Једва чекамо да почне", казао је Ал Келаифи.  

Томас Тухел свестан је тежине задатка и посебно истиче како му је драго што је ПСЖ извукао баш Звезду. 

"Ливерпул је био финалиста прошле сезоне и имао је невероватну подршку. Јако су брзи, страшно добри у транзицији... Нема сумње да су ове сезоне међу главни кандидатима за освајање трофеја. Доста дуго су заједно, расту из године у годину"...

Црвена звезда је по свему аутсајдер у групи Ц али...

"Звезда је велико име! Сећам се њихове сезоне 1990/91. и тријумфа у Купу шампиона. Срећан сам што ћемо играти против њих. Неке успомене ми навиру... Они су и даље велики клуб", поручио је млади немачки стручњак и велики Клопов пријатељ. 

Подсетимо Црвена звезда у Лиги шампиона стартује против Наполија у Београду. Тај меч на програму је 19. септембра. После дуела са Хамшиком и друговима црвено-беле чекају два везана гостовања. И то врло непријатна. Прво ће 3. октобра гостовати на Парку принчева, а потом ће осетити атмосферу на Енфилду. Тај дуел је заказан за 24. октобар. Онда Редси долазе у Београд, па иде гостовање Наполију и на крају на наш највећи стадион стижу Нејмар, Кавани, Мбапе и друштво.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар