Tuhel: Sjećam se Zvezde iz ’91!

To je i dalje veliki klub. . .  Srećan sam što ćemo igrati protiv crveno-belih, poručio nemački stručnjak.

Fudbal 31.08.2018 | 12:45
Tuhel: Sjećam se Zvezde iz ’91!
Može se reći da su u Parizu najmirnije primili saznanje da će igrati u grupi smrti. Prvi se oglasio prvi čovek tog kluba Naser Al Kelaifi, a posle njega i novi trener Tuhel, koji se pohvalno izrazio o Crvenoj zvezdi...

"Biće ovo veoma uzbudljiv izazov za igrače, osoblje i klub u celini, da ne pominjemo naše verne pristalice, jer suočićemo se sa velikanima evropskog fudbala i sjajnim atmosferama u svim tim gradovima. Ali svima njima treba da bude jasno da će vrelo biti i kada oni dođu u Pariz. Ovakav žreb nudi nam fantastičan izazov, spremni smo za novu kampanju u Ligi šampiona. Jedva čekamo da počne", kazao je Al Kelaifi.  

Tomas Tuhel svestan je težine zadatka i posebno ističe kako mu je drago što je PSŽ izvukao baš Zvezdu. 

"Liverpul je bio finalista prošle sezone i imao je neverovatnu podršku. Jako su brzi, strašno dobri u tranziciji... Nema sumnje da su ove sezone među glavni kandidatima za osvajanje trofeja. Dosta dugo su zajedno, rastu iz godine u godinu"...

Crvena zvezda je po svemu autsajder u grupi C ali...

"Zvezda je veliko ime! Sećam se njihove sezone 1990/91. i trijumfa u Kupu šampiona. Srećan sam što ćemo igrati protiv njih. Neke uspomene mi naviru... Oni su i dalje veliki klub", poručio je mladi nemački stručnjak i veliki Klopov prijatelj. 

Podsetimo Crvena zvezda u Ligi šampiona startuje protiv Napolija u Beogradu. Taj meč na programu je 19. septembra. Posle duela sa Hamšikom i drugovima crveno-bele čekaju dva vezana gostovanja. I to vrlo neprijatna. Prvo će 3. oktobra gostovati na Parku prinčeva, a potom će osetiti atmosferu na Enfildu. Taj duel je zakazan za 24. oktobar. Onda Redsi dolaze u Beograd, pa ide gostovanje Napoliju i na kraju na naš najveći stadion stižu Nejmar, Kavani, Mbape i društvo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar