Нишлија настрадао од стршљенова?

Нишлија С. С. (78) настрадао је данас око 17 часова док је уклањао гнијездо стршљенова поред једне викендице у селу Габровац, сазнаје Блиц.

Србија 30.08.2018 | 20:32
Нишлија настрадао од стршљенова?
Он је, како незванично сазнаје Блиц, пронађен на земљи поред викеднице без знакова живота, али још није познато да ли је смрт наступила усљед пада или усљед уједа стршљенова.

– Све је почело тако што је С.С. позвао власник једне викендице недалеко од манастира да му помогне да уклони гнијездо ових опасних инсеката који су се излегли у непосредној близини куће јер је наводно имао искуства у том послу. С.С. је дошао са мердевинама и почео да уклања гнијездо, када се у једном тренутку појавио рој стршљенова који се појавио око викендице.

Власник викендице се у страху удаљио тридесетак метара од викендице, када је видио да С.С. лежи на земљи и да се не помјера. Позвао је Хитну помоћ чија је медицинска екипа у 17.35 обавијестила полицију да имају особу која је смртно страдала и да има повреде главе – каже наш извор.

За сада се не зна да ли је несрећни човјек настрадао зато што су га изуједали стршљенови, да ли је пао нехотице па задобио фаталне повреде главе или је умро од уједа стршљенова па пао са мердевина.

У несрећном случају је обавијештено тужилаштво а узрок смрти поуздано ће се знати тек послије обдукције.

У близини викендице је евидентиран велики број стршљенова тако да је послије несреће био веома тешко било да се приђе до тијела настрадалог човјека.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар