Nišlija nastradao od stršljenova?

Nišlija S. S. (78) nastradao je danas oko 17 časova dok je uklanjao gnijezdo stršljenova pored jedne vikendice u selu Gabrovac, saznaje Blic.

Srbija 30.08.2018 | 20:32
Nišlija nastradao od stršljenova?
On je, kako nezvanično saznaje Blic, pronađen na zemlji pored vikednice bez znakova života, ali još nije poznato da li je smrt nastupila usljed pada ili usljed ujeda stršljenova.

– Sve je počelo tako što je S.S. pozvao vlasnik jedne vikendice nedaleko od manastira da mu pomogne da ukloni gnijezdo ovih opasnih insekata koji su se izlegli u neposrednoj blizini kuće jer je navodno imao iskustva u tom poslu. S.S. je došao sa merdevinama i počeo da uklanja gnijezdo, kada se u jednom trenutku pojavio roj stršljenova koji se pojavio oko vikendice.

Vlasnik vikendice se u strahu udaljio tridesetak metara od vikendice, kada je vidio da S.S. leži na zemlji i da se ne pomjera. Pozvao je Hitnu pomoć čija je medicinska ekipa u 17.35 obavijestila policiju da imaju osobu koja je smrtno stradala i da ima povrede glave – kaže naš izvor.

Za sada se ne zna da li je nesrećni čovjek nastradao zato što su ga izujedali stršljenovi, da li je pao nehotice pa zadobio fatalne povrede glave ili je umro od ujeda stršljenova pa pao sa merdevina.

U nesrećnom slučaju je obaviješteno tužilaštvo a uzrok smrti pouzdano će se znati tek poslije obdukcije.

U blizini vikendice je evidentiran veliki broj stršljenova tako da je poslije nesreće bio veoma teško bilo da se priđe do tijela nastradalog čovjeka.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar