''Прљави потез је пробудио инат''!

Марин Понграчић, штопер Салцбурга и младе репрезентације Хрватске, према ријечима капитена Црвене звезде Вујадина Савића најзаслужнији је што се њихов првак чудесно вратио из понора против аустријског шампиона и умјесто сигурног пораза дошао до ремија (2:2) који га је одвео у Лигу шампиона.

Свијет 30.08.2018 | 11:05
''Прљави потез је пробудио инат''!
Звезда је до 60. минуте реванша плеј-офа у Салцбургу била очајна, домаћин је водио 2:0. Чинило се да само чудо може Звезду довести до преокрета и одласка у Лигу шампиона.

И онда га је прваку Србије донио Хрват. Бар тако тврди Савић.

"Понграчићев прљави потез у нама је пробудио српски инат. Оно што је направио у 60. минуту била је круна његових сталних провокација према нама од почетка меча. Не знам зашто је то радио јер му нисмо давали повода", изјавио је након утакмице Звездин капитен. 

Наиме, ријеч је о тренутку када је Понграчић нагазио играча Звезде који је повријеђене главе лежао на трави.

Павков је ошамућен био на тлу након судара са супарничким играчем. И док је тако лежао, Понграчић га је у паду згазио по грудима. Није пазио гдје се видљиво повријеђен противник налази и нагазио га је, а тај његов потез разбјеснио је играче Звезде, који су на њега кренули као да ће га растргати. У томе је предњачио Крстичић, који је за то добио жути картон, а Понграчић је једнако кажњен за споменути потез. 

Потез који је пробудио летаргичну и потонулу Звезду. Њени играчи на то су се разлетјели тереном и кренули гристи, те забили два гола за пролазак.

Извор: Индеx.хр

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

херре

30.08.2018 09:13

Тако то буде кад Србина начепиш. Сад си га на.ебао Марине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноје

30.08.2018 13:35

лако да Србима ,кад им се инат пробуди.. газе Срби ко брзи воз..не цацкај Дрбина тамо гдје је најјебеније..

Name

Јер такви

30.08.2018 09:55

Смо ти ми сви рвати. Прљави и пуни мрзње

ОДГОВОРИТЕ
Name

туле

30.08.2018 13:01

Ма митологија одма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

30.08.2018 21:17

Били сте оцајни и бицете вреца за ударање...али свака цаст за пласман!

ОДГОВОРИТЕ