''Prljavi potez je probudio inat''!

Marin Pongračić, štoper Salcburga i mlade reprezentacije Hrvatske, prema riječima kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića najzaslužniji je što se njihov prvak čudesno vratio iz ponora protiv austrijskog šampiona i umjesto sigurnog poraza došao do remija (2:2) koji ga je odveo u Ligu šampiona.

Svijet 30.08.2018 | 11:05
''Prljavi potez je probudio inat''!
Zvezda je do 60. minute revanša plej-ofa u Salcburgu bila očajna, domaćin je vodio 2:0. Činilo se da samo čudo može Zvezdu dovesti do preokreta i odlaska u Ligu šampiona.

I onda ga je prvaku Srbije donio Hrvat. Bar tako tvrdi Savić.

"Pongračićev prljavi potez u nama je probudio srpski inat. Ono što je napravio u 60. minutu bila je kruna njegovih stalnih provokacija prema nama od početka meča. Ne znam zašto je to radio jer mu nismo davali povoda", izjavio je nakon utakmice Zvezdin kapiten. 

Naime, riječ je o trenutku kada je Pongračić nagazio igrača Zvezde koji je povrijeđene glave ležao na travi.

Pavkov je ošamućen bio na tlu nakon sudara sa suparničkim igračem. I dok je tako ležao, Pongračić ga je u padu zgazio po grudima. Nije pazio gdje se vidljivo povrijeđen protivnik nalazi i nagazio ga je, a taj njegov potez razbjesnio je igrače Zvezde, koji su na njega krenuli kao da će ga rastrgati. U tome je prednjačio Krstičić, koji je za to dobio žuti karton, a Pongračić je jednako kažnjen za spomenuti potez. 

Potez koji je probudio letargičnu i potonulu Zvezdu. Njeni igrači na to su se razletjeli terenom i krenuli gristi, te zabili dva gola za prolazak.

Izvor: Index.hr

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

herre

30.08.2018 09:13

Tako to bude kad Srbina načepiš. Sad si ga na.ebao Marine.

ODGOVORITE
Name

Noje

30.08.2018 13:35

lako da Srbima ,kad im se inat probudi.. gaze Srbi ko brzi voz..ne cackaj Drbina tamo gdje je najjebenije..

Name

Jer takvi

30.08.2018 09:55

Smo ti mi svi rvati. Prljavi i puni mrznje

ODGOVORITE
Name

tule

30.08.2018 13:01

Ma mitologija odma!

ODGOVORITE
Name

zux

30.08.2018 21:17

Bili ste ocajni i bicete vreca za udaranje...ali svaka cast za plasman!

ODGOVORITE