Мркела најављује сљедеће...

Преговори са Савићем и Стојковићем око нових уговора, још један шпиц у игри поред Боаћија! "Ова екипа предвођена Владаном Милојевићем је показала да има и знање и карактер и подарила је црвено-белој породици Лигу шампиона", рекао је спортски директор црвено-белих.

Фудбал 30.08.2018 | 16:30
Мркела најављује сљедеће...
Фудбалери Црвене звезде остварили су највећи успех у новијој клупској историји, па вечерас влада велико задовољство, како међу играчима и стручним штабом, тако и међу челницима најтрофејнијег српског клуба.

Спортски директор Митар Мркела изјавио је да је веровао у повратак након резултата 0:2, када је деловало да су Београђани у безизлазној ситуацији.

"На полувремену су ме питали људи који су седели поред мене, да ли мислим да Звезда може боље. Ја сам рекао да мислим да може. У прво полувреме смо ушли доста уплашено, знао сам да имамо карактер и да можемо више. Тај погодак на почетку другог полувремена нас је додатно пореметио, али ми смо спортисти и увек верујемо да нешто може да се деси, верујемо у коначан успех. Ова екипа предвођена Владаном Милојевићем је показала да има и знање и карактер и подарила је црвено-белој породици Лигу шампиона", рекао је Мркела.

Да ли је био пенал?

"Нисам видео ситуацију, али ми сви кажу да пенала није било".

Милан Борјан је поново заблистао када је било најпотребније. Двојици играчи истичу оговори на крају сезоне, уследиће преговори о продужетку.

"Борјан је један од најбитнијих шрафова у Црвеној звезди. Био је одличан као и увек. Ми имамо два играча којима истичу уговори, то су Савић и Стојковић, преговараћемо са њима. Борјан има уговор на три године, тачније два плус једну".

Звездан Терзић је изјавио да је све договорено са Ричмондом Боаћијем.

"Преговарамо са два шпица и један и други су веома квалитетни. Верујем да ће један од њих двојице доћи", рекао је Мркела и након тога додао да ће Радоњић највероватније остати једини играч који ће напустити Црвену звезду до краја прелазног рока.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар