Терзић: Славље, жријеб, па долази Боаћи!

Први човек Црвене звезде Звездан Терзић прокоментарисао је меч између те екипе и аустријског Салцбурга и пласман Звезде у Лигу шампиона.  "Мислим да је ово почетак стварања једне велике Звезде", поручио је директор Звездан Терзић после проласка у групну фазу Лиге шампиона.  Чекамо Боаћија, идемо да славимо Лигу шампиона! Уговорили смо све, али с Кинезима се никад не зна", рекао је челник црвено-белих.

Фудбал 30.08.2018 | 11:45
Терзић: Славље, жријеб, па долази Боаћи!
Звезда се после 27 година пласирала у Лигу шампиона победом над Салцбургом, упркос два нерешена резултата у двомечу.

Терзић је поносан на своје играче, али је рекао да је ово само почетак...

Генерални директор Црвене звезде блистао је након обезбеђеног пласмана у Лигу шампиона, а онда је открио и да ће црвено-бели ускоро добити велико појачање у шпицу напада.

У питању је повратник Ричмонд Боаћи.

"Решили смо питање нападача 99 посто. Чекамо Боаћија. Уговорили смо све, али с Кинезима се никад не зна. И пре месец дана смо све уговорили, па тренер није хтео да га пусти. У петак би требало то да реализујемо", рекао је Терзић и поручио да ће експедиција црврено-белих прославити велики успех у хотелу Шератон.

Црвено-бели су објективно били лошији ривал на вечерашњој утакмици, али су показали карактер онда када су их сви отписали.

"Борјан нас је спасио у првом полувррмену, могли смо још који гол да примимо. Гол је висио у ваздуху. Нисмо добро почели утакмицу У другом полувремену нас је тргао погодак из пенала. Сви кажу да га је престорого свирао..."

Црвена звезда је до пре само неколико година била на ивици пропасти, али се сада све променило.

"Ово је велика сатисфакција за све. Пре четири године смо били пред банкротом - сад играмо Лигу шампиона. Имали смо вечерас среће, али Звезда је заслужила срећу. У другом полувремену смо смо се пренули. Рекао сам пре четири године да ми је потребно време да покажем како сам спррман са води клуб као сто је Звезда. Честитам свима,  Милојевићу, Мркели, председнику Мијаиловицу", завшио је Терзић.

Осмех на лицима свих из Црвене звезде!

Фудбалери Владана Милојевића направили су највећи успех од деведесетих година прошлог века пошто су се пласирали у групну фазу Лиге шампиона, такмичења у ком нису наступали још од 1992. године, као браниоци титуле.

Део тог тима био је Драган Џајић, данас почасни председник Звезде.

"Ово је велики успех и велики подстрек за оно сто треба чинити даље. Звезда је одабрала прави пут и надам се да ће наставити њиме. Звезда се издигла када нико није очекивао. Бице ово врло значајна ињекција за будућност", навео је легендарни фудбалер и функционер клуба.

Разлога за задовољство има и Звездан Терзић који је направио одличан посао ангажовавши Милојевића након губитка титуле 2016. године у финишу првенства.

"Шта да вам кажем ново... Идемо прво да прославимо, па у Монте Карло на жреб", поручио је Терзић који је потом говорио и о утакмици, али и стигао да се нашали:

"Лоше смо ушли у утакмицу, примили смо гол заслужено, а пенал је можда и престрого свиран. Друго полувреме смо одиграли квалитетно и храбро и срећа нас је заслужено погледала. И Борјан је био сјајан, спасио нас је".

Пошто ће играти Лигу шампиона, очигледно је да је потребно појачање, пре свега у нападу.

"Надам се да ћемо у наредних неколико дана ангажовати Боаћија. Било је и пре све договорено, али се изјаловило", рекао је Терзић и тиме сигурно обрадовао навијаче.

"Звездино велико оружје је у кадровима и мислим да је ово почетак стварања једне велике Звезде. Ово ће бити знацајан финансијски добитак и Звезда сад може да иде само напред", додао је директор Црвене звезде.

Митар Мркела је такође био пресрећан после успеха Црвене звезде и у разговору с новинарима је казао да је веровао да екипа може боље у другом полувремену, додавши да се вити карактерна црта код играча Владана Милојевића.

"Мозда је неко помислио да нам нема спаса, али заслужено смо се подигли. Знали смо да Павков може да донесе промену, зато је и ушао", рекао је Мркела уз оцену "видећемо" када је у питању останак високог нападача који је блистао у дресу Радничког прошле сезоне.

Навео је и да ће највероватније само Радоњић напустити клуб, са Савићем и Стојковићем се прича о продужењу уговора, док се тражи и нападач.

"Да, долази само нападач. Преговарамо с двојицом, видећемо шта ће бити".

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања Лука

30.08.2018 10:08

Цовјеце како ти ниси у затвору!!

ОДГОВОРИТЕ