Terzić: Slavlje, žrijeb, pa dolazi Boaći!

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je meč između te ekipe i austrijskog Salcburga i plasman Zvezde u Ligu šampiona.  "Mislim da je ovo početak stvaranja jedne velike Zvezde", poručio je direktor Zvezdan Terzić posle prolaska u grupnu fazu Lige šampiona.  Čekamo Boaćija, idemo da slavimo Ligu šampiona! Ugovorili smo sve, ali s Kinezima se nikad ne zna", rekao je čelnik crveno-belih.

Fudbal 30.08.2018 | 11:45
Terzić: Slavlje, žrijeb, pa dolazi Boaći!
Zvezda se posle 27 godina plasirala u Ligu šampiona pobedom nad Salcburgom, uprkos dva nerešena rezultata u dvomeču.

Terzić je ponosan na svoje igrače, ali je rekao da je ovo samo početak...

Generalni direktor Crvene zvezde blistao je nakon obezbeđenog plasmana u Ligu šampiona, a onda je otkrio i da će crveno-beli uskoro dobiti veliko pojačanje u špicu napada.

U pitanju je povratnik Ričmond Boaći.

"Rešili smo pitanje napadača 99 posto. Čekamo Boaćija. Ugovorili smo sve, ali s Kinezima se nikad ne zna. I pre mesec dana smo sve ugovorili, pa trener nije hteo da ga pusti. U petak bi trebalo to da realizujemo", rekao je Terzić i poručio da će ekspedicija crvreno-belih proslaviti veliki uspeh u hotelu Šeraton.

Crveno-beli su objektivno bili lošiji rival na večerašnjoj utakmici, ali su pokazali karakter onda kada su ih svi otpisali.

"Borjan nas je spasio u prvom poluvrrmenu, mogli smo još koji gol da primimo. Gol je visio u vazduhu. Nismo dobro počeli utakmicu U drugom poluvremenu nas je trgao pogodak iz penala. Svi kažu da ga je prestorogo svirao..."

Crvena zvezda je do pre samo nekoliko godina bila na ivici propasti, ali se sada sve promenilo.

"Ovo je velika satisfakcija za sve. Pre četiri godine smo bili pred bankrotom - sad igramo Ligu šampiona. Imali smo večeras sreće, ali Zvezda je zaslužila sreću. U drugom poluvremenu smo smo se prenuli. Rekao sam pre četiri godine da mi je potrebno vreme da pokažem kako sam sprrman sa vodi klub kao sto je Zvezda. Čestitam svima,  Milojeviću, Mrkeli, predsedniku Mijailovicu", zavšio je Terzić.

Osmeh na licima svih iz Crvene zvezde!

Fudbaleri Vladana Milojevića napravili su najveći uspeh od devedesetih godina prošlog veka pošto su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, takmičenja u kom nisu nastupali još od 1992. godine, kao branioci titule.

Deo tog tima bio je Dragan Džajić, danas počasni predsednik Zvezde.

"Ovo je veliki uspeh i veliki podstrek za ono sto treba činiti dalje. Zvezda je odabrala pravi put i nadam se da će nastaviti njime. Zvezda se izdigla kada niko nije očekivao. Bice ovo vrlo značajna injekcija za budućnost", naveo je legendarni fudbaler i funkcioner kluba.

Razloga za zadovoljstvo ima i Zvezdan Terzić koji je napravio odličan posao angažovavši Milojevića nakon gubitka titule 2016. godine u finišu prvenstva.

"Šta da vam kažem novo... Idemo prvo da proslavimo, pa u Monte Karlo na žreb", poručio je Terzić koji je potom govorio i o utakmici, ali i stigao da se našali:

"Loše smo ušli u utakmicu, primili smo gol zasluženo, a penal je možda i prestrogo sviran. Drugo poluvreme smo odigrali kvalitetno i hrabro i sreća nas je zasluženo pogledala. I Borjan je bio sjajan, spasio nas je".

Pošto će igrati Ligu šampiona, očigledno je da je potrebno pojačanje, pre svega u napadu.

"Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana angažovati Boaćija. Bilo je i pre sve dogovoreno, ali se izjalovilo", rekao je Terzić i time sigurno obradovao navijače.

"Zvezdino veliko oružje je u kadrovima i mislim da je ovo početak stvaranja jedne velike Zvezde. Ovo će biti znacajan finansijski dobitak i Zvezda sad može da ide samo napred", dodao je direktor Crvene zvezde.

Mitar Mrkela je takođe bio presrećan posle uspeha Crvene zvezde i u razgovoru s novinarima je kazao da je verovao da ekipa može bolje u drugom poluvremenu, dodavši da se viti karakterna crta kod igrača Vladana Milojevića.

"Mozda je neko pomislio da nam nema spasa, ali zasluženo smo se podigli. Znali smo da Pavkov može da donese promenu, zato je i ušao", rekao je Mrkela uz ocenu "videćemo" kada je u pitanju ostanak visokog napadača koji je blistao u dresu Radničkog prošle sezone.

Naveo je i da će najverovatnije samo Radonjić napustiti klub, sa Savićem i Stojkovićem se priča o produženju ugovora, dok se traži i napadač.

"Da, dolazi samo napadač. Pregovaramo s dvojicom, videćemo šta će biti".

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

30.08.2018 10:08

Covjece kako ti nisi u zatvoru!!

ODGOVORITE