Радоју зову у Лигу шампиона, али није Примера...!

Српски репрезентативац је непожељан у Селти, иако је за њу мање-више био стандардан од доласка из Војводине, а на столу има две понуде.

Фудбал 30.08.2018 | 19:20
Радоју зову у Лигу шампиона, али није Примера...!
Повремени репрезентативац Србије је на раскрсници каријере.

Немања Радоја (25) није више пожељан у Селти, иако је мање-више био стандардан у овом клубу од доласка из Војводине у лето 2014. године, па је шпански тим из Вига одлучио овог лета да га прода ономе ко понуди 5.000.000 евра.

Због превисоког обештећења из трке су се већ искључили Фјорентина и Алавес, док Радоја на столу има још две понуде - шпанског Леганеса и грчког АЕК-а.

Ниједан од два клуба није и даље спреман да плати ту суму за дефанзивног (централног) везисту из Новог Сада, али ће Селта до краја прелазног рока - који следи у наредних 48 сати - водити интензивне преговоре око његовог трансфера.

АЕК је у уторак ушао у Лигу шампиона савладавши МОЛ Види (Видеотон) и желео би ангажовањем Радоје да покаже амбицију, док би Србин можда желео да остане становник Шпаније.

Леганес је "на једвите јаде" преживео претходне сезоне у Примери, а потом су ангажовали аргентинског тренера Маурисија Пелегрина који је који је већ добио појачања у виду Кенета Омеруа, Јусефа Ен-Несирија, Хосе Мануела Арнаиза, Дијега Ролана и других...

Од доласка у Селту наступио је на чак 115 лигашких утакмица и забележио гол уз три асистенције.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар