Radoju zovu u Ligu šampiona, ali nije Primera...!

Srpski reprezentativac je nepoželjan u Selti, iako je za nju manje-više bio standardan od dolaska iz Vojvodine, a na stolu ima dve ponude.

Fudbal 30.08.2018 | 19:20
Radoju zovu u Ligu šampiona, ali nije Primera...!
Povremeni reprezentativac Srbije je na raskrsnici karijere.

Nemanja Radoja (25) nije više poželjan u Selti, iako je manje-više bio standardan u ovom klubu od dolaska iz Vojvodine u leto 2014. godine, pa je španski tim iz Viga odlučio ovog leta da ga proda onome ko ponudi 5.000.000 evra.

Zbog previsokog obeštećenja iz trke su se već isključili Fjorentina i Alaves, dok Radoja na stolu ima još dve ponude - španskog Leganesa i grčkog AEK-a.

Nijedan od dva kluba nije i dalje spreman da plati tu sumu za defanzivnog (centralnog) vezistu iz Novog Sada, ali će Selta do kraja prelaznog roka - koji sledi u narednih 48 sati - voditi intenzivne pregovore oko njegovog transfera.

AEK je u utorak ušao u Ligu šampiona savladavši MOL Vidi (Videoton) i želeo bi angažovanjem Radoje da pokaže ambiciju, dok bi Srbin možda želeo da ostane stanovnik Španije.

Leganes je "na jedvite jade" preživeo prethodne sezone u Primeri, a potom su angažovali argentinskog trenera Maurisija Pelegrina koji je koji je već dobio pojačanja u vidu Keneta Omerua, Jusefa En-Nesirija, Hose Manuela Arnaiza, Dijega Rolana i drugih...

Od dolaska u Seltu nastupio je na čak 115 ligaških utakmica i zabeležio gol uz tri asistencije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar