Меланија дрво посадила у врту

У Валентиновој сукњи од 4. 000 долара и високим потпетицама прва дама посадила је председничко стабло у друштву Мери Џин Ајзенхауер, унуке председника Двајта Д. Ајзенхауера.

Свијет 29.08.2018 | 18:05
Меланија дрво посадила у врту
Након службене посете Охају, у склопу које су посетили дечју болницу, председнички пар Трамп је у Белој кући дочекао кенијског председника и прву даму.

У улози домаћице прва дама Америке Меланија Трамп пленила је пажњу у пастелном издању. Уски ружичасти топ и стилето ципеле "Кристијан Лоботин" у идентичној нијанси уклопила је са раскошном жутом Валентиновом сукњом на цветове.

Нешто касније тог дана, на опште чуђење јавности, Меланија је у истом издању у врту Беле куће посадила председничко стабло у друштву Мери Џин Ајзенхауер, унуке председника Двајта Д. Ајзенхауера.



Заједничким снагама посадиле су садницу добијену из Ајзенхауеровог стабла храста смештеног уз источно крило Беле куће, а многима је запало за око Меланијино мучење с балансирањем на земљи у вртоглаво високим потпетицама које су се у наведеној прилици показале и те како неприкладним одабиром.

Како пише Гардијан, прва дама је за ову прилику обукла сукњу вредну од 4.000 америчких долара и довољно је да у таквом издању дохвати лопату и шале одмах крећу.

Наиме, ово Меланији није први пут да "вртлари" у скупим дизајнираним креацијама и високим потпетицама, а њено последње вртларење изазвало је буру комичних објава на друштвеним мрежама.

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мбј

29.08.2018 17:08

Дзаба имати а незнати ..овдје фали интелигенција и памет...то назалост се немозе купити посто им неби сигурно фалило новцано

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

29.08.2018 18:39

Е колико је наш Игор јабука засадио,то се у милионима броји.

ОДГОВОРИТЕ